Du læser nu
Acie Tester: Extensions

Acie Tester: Extensions

Acie Tester: Extensions

Med extensions

Acie Tester: Extensions

Acie Tester: Extensions

Uden extensions

Så er det tid igen.. Yes! Jeg har haft tester-hatten på og har kastet mig ud i noget så tøset (/dullet?!) som extensions. Men helt ærligt – man er vel pige, og man har vel altid drømt om prinsesselokker, så jeg kunne ikke sige nej, da jeg blev spurgt. I had to try.. Det sæt jeg har testet er det her fra RapunzelOfSweden til knap 600kr.

Acie Likes: well hellow there Hollywood-hår! Jeg kan godt sidde og blive ret misundelig på kvinder som Khloe Kardashian og hendes lokker. They’re nice. Så det føles altså godt, at håret lige voksede på 10minutter. Og hold da magle hvor sidder det godt fast! Og mayn der var hurtig levering – sendte min adresse igår eftermiddag og blev vækket af pakkebudet lidt i 8 imorges. Av min arm. Imponerende.

Acie Dislikes:…. ahem… så står man dér med en pakke hår i hånden og har ingen idé om hvordan det projekt skal gribes an. Et par Youtube-tutorials senere (hvad i alverden gjorde man inden den slags fandtes?!) gik jeg i krig.. Og det gik også ok. Men der skal helt sikkert øves et par gange inden det bliver helt perfekt.

Overall: jeg havde regnet med at resultat ville blive tyndt og slasket. Og at jeg ville komme til at føles mig lidt for meget som Kissie. Eller en fra vestegnen (no offense). Eller en rigtig styg kombination. Men det gjorde jeg faktisk ikke. Der er absolut skruet op for dulle-faktoren, men det synes jeg (self helt og aldeles off the record) egentlig er meget sjovt once in a while. Man er vel pige. Så ja – dommen er 3 små damer! Det er for besværligt at gøre hver dag og det kræver lidt øvelse – men når først man har lært det, tror jeg de bliver alletiders til fest:) Og så tror jeg det vil være pænt at krølle dem!
Acie Tester: Extensions

I got the opportunity to try out some clip-on hair extensions… aaaand – they actually surpassed my expectations, though a little hard to put in… I guess they’re sort of like false eyelashes – great for parties and that extra little something, but completely overkill for everyday usage:)

 Kommentarer (10)
  • […] kunne få en omgang på steroider.. det er jo LA og when in Rome, right!? Så jeg kastede mig over de extensions jeg fik tilsendt for noget tid siden. Og selvom jeg egentlig ikke var mere end sådan “nåh […]

  • jeg har selv brugt extensions i 2,5 år og det sidste år har det været clip-ons. jeg eeelsker at man kan dulle sig op når man har lyst og øvelse gør mester, men derfor kan jeg vel godt dele ud af min erfaring? jeg køber hos http://www.daniello.dk! hun er privat. verdens sødeste kvinde. og pisse dygig til at lave extensions. super god kvalitet hår og tykt hår! når jeg sætter mine i: deler jeg først håret op i to dele, først i kanten fra det ene ører, langs nakken og til det andet ører. håret forneden turperer jeg, hvorefter jeg hæfter clips-ons fast hele vejen rundt. derefter laver jeg en ny krans hår højere oppe på hovedet, turperer og sætter de sidste clip-ons fast. til sidst får det øverste løse hår også en opgang turpering, og så er jeg klar 😉 kunsten er vel at få det til at se ægte ud? og det synes jeg selv man opnår bedst ved at turpere lidt og ugle håret lidt sammen 😉 extensions er vel bare guds gave til kvinder?! ^^

  • Jeg synes det ser rigtig fedt ud, men de ser meget glatte ud i forhold til dit eget hår, så tror også, det ville være fedt at krølle det hele eller glatte dit eget hår ligeså glat 🙂

    Er du egentlig naturlig blond? Kom lige til at tænke på det 🙂

  • Du er helt klart pænest uden de kiksede extensions. Du har allerede et lækkert hår og behøver dem ikke!

    -S

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top