Du læser nu
Cool

Cool

Cool

Cool

Cool

Shoes – Zara, Jeans – Gina Tricot, Top – Weekday, Bag – MyFavourites

Temperaturen er faldet i Stockholm og jeg nyder, at man igen kan have jeans på uden at svede i måsen.. Derudover er jeg lidt en tröttnos idag – havde Californien i røret i nat, og da først kl nåede 2 var jeg ved at bande de 9 timers tidsforskel langt væk. Men sådan er det – der er mange ting, der skal ordnes, men man ved jo, at jo mere man har fikset hjemmefra, jo mere kan man nyde sit store eventyr, når først man er kommet afsted:) Og se! Jeg er på hæle! Min ankel gør nu stadig lidt av, men det er bestemt blevet bedre. Og nu kunne jeg altså ikke holde mig i skindet længre! Anyways – striber, hæle og jeans. Ahr. It’s nice to be back!

It’s a little chilly in Stockholm today, so I’m taking full advantage and sporting my newest pair of jeans.. I love summer, but it’s so boring to always dress the same, because of the weather – regardless of season. I need to be able to vary things a little!

 Kommentarer (3)
  • Jeg er vild med solbrillerne og skoene – så hvis du pludselig bliver rullet af en ung pige i kondisko og knap så fede solbriller (der kun slipper af med dine to items).. Ja så på forhånd undskyld, men jeg er grøn af misundelse.. :p

    /Charlotte Amalie

  • Hej Acie!
    Jeg har to spørgsmål, som slet ikke har noget med dette indlæg at gøre! Min veninde og jeg har længe diskuteret, hvordan “Acie” skal udtales??
    Og hvor høj er du egentlig ? 🙂
    Mvh Ditte

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top