Du læser nu
Höst

Höst

Höst

Shoes – MiuMiu, Bag – Mulberry, Top – Chloé, Skirt – H&M, Blazer – Smythe, Necklace – Oscar de la Renta

Jeg elsker det ord… det lyder bare finere end ‘efterår’.. og knapt så gråt og regnfuldt… og når dagene engang bliver mørkere og koldere (if that ever happens in LA), kunne jeg godt tänke mig, at forsøge kombinationen af navy, camel og hvid… og en lillebitte smule turkis… bare fordi:)

I’m thinking that this could be great look for fall.. or.. like September.. which isn’t really fall, nor summer.. but I’m diggin’ the combination of camel, navy and white:)

 Kommentarer (3)
  • Og netop fordi vi også har det ord, så troede jeg lige, at du havde ‘høstet’ alt det der hjem, og blev lidt misundelig, men altså…
    Jeg er også vild med farverne, men specielt den der camel(-toe)

  • vi har jo også det ord. Betyder så bare noget andet, men det er en anden side af sagen.

    men uuuuh den top er lækker

  • Det blir også “koldt” i LA 🙂 I vinters rendte vi rundt i støvler og vinterjakker (dog ikke de helt tykke som i DK), handsker og halstørklæde. Allerede fra oktober kan man roligt finde en tykkere sommerjakke frem så ingen grund til at efterlade ynglings-overgangsjakken hjemme i skandinavien 🙂 Det gælder især hvis man færdes ude ved kysten (jeg boede i Santa Mon fx).

    I øvrigt er der de fedeste skisports-steder et stenkast fra LA, som du SKAL og bare MÅ prøve hvis du er til den slags! 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top