Du læser nu
Chloé vol II

Chloé vol II

Raquel Zimmerman gør det nu godt i Chloé’s FW10 kampagne. Og jeg har jo tidligere sagt, at jeg generelt er en kende pjattet med netop den kollektion, og glæden bliver bestemt ikke mindre af at se kampagnen. Meget fin. Kan godt lide det lidt drømmende udtryk.

I’m loving the Chloé FW10 campaign. Raquel Zimmerman is doing a great job and the pics have turned out perfect and dreamy. Really nice.

 Kommentarer (4)
  • Momo & City Chic: jeg er så enig… 🙂

    Mia: uh, sounds like a cool job! And I agree – it’s so chic!

  • I work in a well-known international fashion shop..and I had to prepare a work about the autumn/winter styles…and, may I say…I would have gladly do a WHOLE work on Chloe collection…it’s one of the best collections I have seen in ages!It’s so clean, polished, feminine (in a very modern way).I Adore it!
    XXMia

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top