Du læser nu
Møde

Møde

Møde

Møde

Møde

Top & Leggings – H&M, belt – Friis&Co (ooooold)

Har tilbragt morgenen med et cool møde, hvorfor blazeren også røg på, omend jeg var lidt fristet til at tage tage min læderjakke istedet… Meeen – den ligger hos Caro, fordi jeg post et par glas rosé kom til at glemme den engang. Og var for doven til at cykle forbi og hente den på vejen, hvilket egentlig er lidt fjollet, fordi hun bor lige ved siden. But still. En anden gang! Jeg har iøvrigt lavet opsmøg på mine leggings, hvilket muligvis er mit nyeste yndlings-stylings-triiiiickS. Mest fordi de (i min lidt naive verden) så ligner bukser lidt mere, men stadig er mageligheds-agtige, når man vågner lørdag morgen og troede man havde weekend, indtil man kom i tanke om møde. Yes. Fedt nok. Efter mit møde blev det til en ‘Eat Your Greens’ på Blueberry og en raw brownie.. Mhmm.. Najs.

 

Had a cool meeting this morning and decided to be a little matchy-matchy with the bag and the top. Oh – and I rolled up my leggings! It gives’em more of a IsabelMarant-cropped pants feel (at least in my naïve and wonderful world), but are still as comfy as.. well.. leggings.. win. I say.

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top