Du læser nu
Hun ka ogs!

Hun ka ogs!

Jeg runder lige weekenden af med at binde hele skidtet sammen.. En videoblog med Raquel Zimmerman om hendes exclusive for Chloé til FW10.. Hva’ siger I så!? Tal lige om råd tråd, hva! Wuhu… Haha.. Ej – jeg synes hun er så fin. Men hun har også lyseblå skjorte på, så måske det er det, der får mig til at falde!? Jeg er jo lidt lun på sårn’ nogle… Nu vil jeg gå tidligt i seng – en ny uge venter forude, og der er ikke noget værre end at vågne træt mandag morgen.. så er der sateme langt til mål altså.

She’s doing it too! The whole video-thing, that is.. I’m tying this weekend together with a video (!), of Raquel Zimmerman (!) talking about her exclusive for Chloé FW10 (!). Yeah. Talk about red thread – impressive, huh?!!;) Haha… Juuust kidding. Now I’ll scoot off to bed – a new week waits ahead:) night y’all.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top