Du læser nu
Kikset.dk

Kikset.dk

…. undskyld…. jeg ved ikke hvad jeg ellers skal sige… nu skal jeg ud og spise is og køre i rutschebane…

 

…. my sincere apologies.. this is one of the most retarded blogposts ever… and it’s in Danish, which doesn’t exactly make it better… but i was trying to do this grand ‘this is my closet’-video and it just wouldn’t work… and then my friend called and asked me if I wanted to go to the local themepark and eat candy and ride roller coasters. Which is an offer that is quite hard to decline. So I’m gonna do that instead… and again – i’m sorry… this is embarrasing.

 Kommentarer (46)
 • Elsker at du pludselig afbryder dig selv
  “og så… ææææjsh pandehår!..” ;D
  LOVES IIIT!!

  Cute cute cute og mange flere af dem tak.. 🙂

 • Thx allihoppa:) Lige da jeg havde lagt den op, var jeg helt bange for, at der slet ikke var nogen der ville kommentere. Men at der ville opstå sådan en pinlig tavshed. Ah, det havde været nederen. Og pinligt. Krummer tæer! Men dejligt, at blive taget så vel imod, når nu man springer ud i det. Og viser hvem man er, bag alle ordene:) Og jeg skal nok få lavet det ‘this is my closet’-indlæg. Imorgen måske:)

 • Det var virkelig langt fra sådan jeg havde forestillet mig du lød. Jeg tænkte sådan Århus’sk accent og lidt dybere stemme.
  Men sjov video. 😀
  It takes some practice.

 • Det er første gang at jeg kommentere et indlæg, men efter at have set din video, blev jeg bare nødt til det – hvor er du bare skøn og hamrende naturlig, uden en grim falsk facade, bare så sød og fin 🙂
  Tror du er et hit blandt mange, da din personlig virker meget vindende! God dag til dig…

 • Ej, det er skægt at se dig “live”. Synes din stemme/talemåde (hvad hedder den slags? er træt…) er meget professionel og confident. Egentlig ret meget som jeg havde forestillet mig, bare lysere. Heh. Håber der kommer mere videoblogging fremover, men forstår godt, det er en smule grænseoverskridende!

 • […] runder lige weekenden af med at binde hele skidtet sammen.. En videoblog med Raquel Zimmerman om hendes exclusive for Chloé til FW10.. Hva’ siger I så!? Tal lige om […]

 • super sjovt at sætte en stemme og væremåde på en man føler man “kender” på en eller anden måde.
  Og hold da helt op du har en helt anderledes stemme end jeg havde regnet (ikke at jeg ved, hvad jeg havde regnet med) – super sjovt og også ret “jeg er lidt lige så kikset og lidt usikker som alle andre, der ude”.. Dejligt.. I like!!

  http://www.10diamonds.blogspot.com

 • Hvor er det hyggeligt at høre dig i virkeligheden. Ved jo egentlig godt du er fra Sjælland, men jeg havde lige forventet en jydsk accent. Ved ikke lige hvorfor:) Men så fin video:)

 • En helt Acie end jeg havde forestillet mig, men på den virkelig gode måde. Du virker super sød og nede på jorden 🙂

 • det her er en virkelig random kommentar, men kom lige til at tænke på, hvor høj er du egentlig? blev overrasket over din højde da jeg hentede kjolen (:

 • WUHU! Mega godt træk Acie, selvom det uden tvivl er grænseoverskridende. Du er bare milliard gange mere relateable nu! Og når man så læser dine posts forestiller man sig dig sidde og tale, its najs 🙂 mere af det!

 • Nej, hvor var det bare sjovt at se dig sådan i “virkeligheden”! Du er da sød 🙂 Men forstår godt at det kan være grænseoverskridende, det er jo mere personligt end at skrive et blogindlæg.

 • You definitely are forgiven…but, BUT…you have to tell us what’s the nail polish you’re wearing in this video!!!
  Mia

 • Ej hvor er du sød. Sikke en lys stemme du har. Jeg tror jeg havde forestillet mig en noget dybere ryst:-)
  Meget fin video i hvert fald.
  Kram fra Ann-Sofie

 • hvor du sød ;o)
  det er så sjovt sådan noget, for jeg hører en stemme for mig, når jeg læser dine tekster.. og så wupti, lyder du helt anderledes 😀 haha! og ideen med klædeskabet lyder helt genial, det vil jeg glæde mig til, hvis det engang lykkes 😉
  ha en god søndag!

 • Du virker da rigtig sød, sådan lidt genert 🙂 Hvilket ikke lige er det indtryk jeg har fået af dig, hehe 🙂

  /Tina

 • Ihh hvor er du sød og slet ikke hvad jeg havde forestillet mig og det er ment på den mest positive måde overhovedet 🙂

 • Hold nu op hvor er det godt! Hehe, det her er virkelig ikke for at fornærme, nærmere det modsatte, men når du taler, så har du altså nogle af de samme veninder som Linda P. = total godt!

 • Du er da for dejlig altså!

  og jeg vil virkelig gerne se dit ‘klædeskab’, så jeg krydser fingrer for at det funker næste gang 🙂

  Knus Nanna

 • Jeg synes overhovedet ikke du er kikset! Tvært imod 🙂 Du er da sej! Jeg tror aldrig, at jeg vil kunne få mig selv til at lave sådan en video, selvom det er sjovt for læserne at se. Men jeg synes sgu det er grænseoverskridende, men har den vildeste respekt for dem der tør! Så high five 🙂

 • Ej, hvor er det sjovt, du lyder slet ikke som jeg tænkte, men på en god måde! Du virker bare så sød :-).

 • Haha, jeg synes nu det er blevet rigtig fint alligevel! Din stemme er ikke som jeg havde forestillet mig, men du lyder rigtig sød alligevel! Ikke fordi jeg ikke havde forestillet mig det, men.. du ved hvad jeg mener 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top