Du læser nu
Søndag!

Søndag!

Jeg var sent oppe igår for at omorganisere mit tøj – smide ud, rydde op, lave bunker der skulle smides ud og den slags. Det er det bedste ved at flytte; at man simpelthen bliver så absurd velorganiseret in the process. Derudover har jeg sovet 10timer (wuhuu!) og vil nu spænde løbeskoene og forsøge mig med en powerwalk. Yes. Mhhm.. Søndage er dejlige.

 

Sunday! ahh… I was up late last night organizing my closet, before I pack everything away in storage while I’m in LA.. That’s the best thing about moving – you get so super organized! Anyways.. I slept 10hours and now I’m off for a powerwalk. I love Sundays!

 Kommentarer (5)
 • UH. jeg er også “ved” at flytte – og da jeg ikke mere havde tålmodighed til at få solgt mit alligevel ubrugte tøj på TS tog jeg på loppemarked. det var pisse hyggeligt, faktisk. den sidste time gik alt til 10 kr og så til 5 kr og så til 3 kr. helt vanvittigt. Jeg kom hjem med 2300 kr. og jeg savner ikke et eneste stykke tøj! den kan anbefales!

 • Nu smider du vel ikke for meget væk, men ind på trendsales eller en salgsblog med det !
  én piges affald kan være en andens fund! 😉

 • Årh jeg blev helt inspireret til at tage min rulleskøjter på og bare køre derud af!
  Jeg lider bare sådan af en melankoli disse dage, da jeg bare er hjemme og alle mine veninder er forsvundet til Finland, Holland, Italien osv. osv. osv.!
  Men nu må jeg få gjort noget ved det. Ikke alle de undskyldninger med at det blæser og jeg er træt – de dur ikke.
  Tak for inspirationen 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top