Tart Deco - Acie

Tart Deco

Tart Deco
… nogle af jer spurgte, hvad det er for en neglelak jeg har på. Og det er den her! Meget fin og en lille smule barbie-agtig. Et kryds mellem neonpink og ferskenfarvet. Jeg er bestemt tilfreds. Den er fra ‘Essie’ og hedder ‘Tart Deco’. Yes.

Og iøvrigt et tak for alle de meget meget søde kommentarer til kiksethedsvideoen:) Jeg har dog besluttet, at jeg vil være meget meget sur i næste videoblog, for selvom det self er rart, at I synes jeg lyder sød, så er jeg altså ikke sødere end alle andre mennesker. Bare helt almindelig:) Og der er nogle af jer, der er overraskede over at jeg lyder lidt genert. Det er jeg egentlig ikke. Men det er nok let at forveksle generthed med ydmyghed. Og jeg er absolut ydmyg. For jeg ved jo godt, at jeg er en idiot, der sidder og snakker med mig selv. Så det er vist bare det:)

 

The nailpolish I’m wearing in the video is called ‘Tart Deco’ (what a fab name, btw) and is from Essie… But of course:) It’s the perfect blend between fluorescent pink and peach – a polish with a touch of Barbie. Loves it:)

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top