Du læser nu
Back 2 work

Back 2 work

Back 2 work
… puh… mig og mandag morgen har altså aldrig været noget særligt velmatchet par.. ad.. nej, vi er snarere ligeså meget meant-to-be, som ham Carl-Philip og hende Paradise-baben Sofia (alle ved jo, at det er MIG der skal være sammen med Carl-Philip.. Pff). Startede således dagen med at rende rundt forvirret i en halv time for at finde min cykel, som ellers altid står på samme plads, mens jeg frygtede at den var blevet stjålet, og mentalt allerede havde ringet til mit forsikringsselskab, politiet og mine forældre for at brokke mig. Of course. Det var så indtil jeg kom i tanke om, at jeg havde glemt den rundt om hjørnet, da jeg hentede take-out igår aftes. Flot nok.

I’ve never really been a fan of Monday mornings. Sigh. Started out my day thinking that my bike had gotten stolen, ran around looking for 30 minutes and then remembered that I’d forgotten it around the corner as I picked up take-out last night. Way.2.Go.

 Kommentarer (12)
 • Hello Acie! 🙂 Jeg står selv i en masse flytterod og drager snart over atlanten, dog skal jeg til østkysten, mere betegnet Boston. Meeeen.. så er det jo lige det at jeg er panisk angst for ikke at kunne finde et par fede jeans derover, som jeg virkelig mangler og kan ikke lige finde nogle her der falder i min smag. Så hvordan er de der Silvia jeans fra Gina Tricot? Altså størrelsesmæssigt?

  Fed blog btw.. Læser den altid! 😉

 • Ja, præcis – det var reverset jeg mente. Mange blazere har kun små, men jeg søger en med et lidt bredere et af slagsen og skarpe “hjørner”. Uh, svært at forklare…

 • Nixen, CP skal jeg giftes med til ehm.. engang. Jeg skal have et bryllup meget lig Victoria, thats it. Glem ham piger 😛

  I øvrigt ret fint outfit, jeg kan godt lide den blanding af farverne 🙂 Og forresten Acie, kan du anbefale nogle steder/mærker hvor de har flotte, klassiske blazere? Altså med de der flapper ved skulderne der ikke kun er sådan nogle små, men godt brede i det. Prisen er underordnet – jeg har nemlig slet ikke spottet noget lignende her i Kbh..

 • Snitterne väk Ditte – det er mig, der er flyttet hele vejen til Stockholm for at få chancen. Du kan godt stille dig bagerst i köen söster-lystig! Han er min! (så snart jeg lige får vippet hende Paradise-baben af pinden, that is…).

 • Haha – har lavet den samme med min cykel. Jeg brugte en hel uge på at brokke mig til venner og familie over, at folk kunne finde på at stjæle en cykel fra kollegiecykelkælderen. Før jeg så fandt den ovre på den lokale tank, hvor jeg havde været ovre efter slik og så glemt at tage den med hjem. Flot, Maria.

  Hvor er din t-shirt forøvrigt fra? Den har en ret laber farve.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top