Du læser nu
Memory Lane

Memory Lane

For to år siden var jeg også på vej på eventyr. Eller. Nogle ville måske argumentere for, at det var dér mit eventyr startede, og dér jeg fik smag for den store verden. Den sommer, der blev afgørende på så mange måder. Det er stadig svært for mig, at forestille mig en tilværelse i København. Eller i Danmark generelt for den sags skyld. Men måske det ændrer sig en dag? For nu passer det mig dog godt, at være på farten. Jeg har vist en rastløs sjæl, som jeg har arvet fra mine forældre. Det løber i mit blod. Jeg var 5 da jeg første gang hvor over Atlanten og inden da havde jeg rejst Europa tyndt. Efterfølengende er det blevet til adskillige ture til Australien, USA, Afrika og Østen. Mine forældre er kun blevet værre med alderen, så jeg frygter (??!) hvordan det skal gå mig. Falder man mon nogensinde til ro et sted? Anyways – jeg ligger og skriver en mail til Pølli, som er langt borte (igen, we’re that kind of ppl) og fylder den med billeder fra dengang vi roadtrippede op langs USAs vestkyst. Formodentligt mit livs bedste ferie, omend der har været mange gode. Men mere frihed skal man godt nok lede længe efter. Og det giver mig kun endnu mere lyst til at komme afsted igen. Det klør i mine fingre og jeg er klar til at hoppe videre.

 

Just taking a stroll down memory lane… I have a restless soul and I can’t stay in the same place for too long at the time. These pictures were taken 2 years ago – when my adventure started. I left Copenhagen (not knowing that I’d never really mentally return again) for the States. Now I live in Stockholm, but I can feel the itch – I’m ready to leave again. My parents are the same and have only gotten worse with the years – I wonder how I’ll end up!? And where I’ll end up!?

 Kommentarer (7)
  • Om præcis 3 uger sidder jeg i et fly på vej til L.A. Skal roadtrippe derover sammen med en veninde. Vi skal køre fra L.A., en smuttur til Las Vegas og videre til nationalpark og San f. Glæder mig helt vildt – gode forslag til mustsees modtages med kyshånd:-)

  • Jeg kender følelsen af udlængsel. Du er heldig, at du skal afsted lige om lidt. Jeg skal vente et år endnu, men så står den på jorden rundt på 6 mdr. Yay!

  • Lyder altså rigtigt spændende – og rigtig god tur – du blogger vel stadig “from over there”? – ikke? Men hvordan får du dog råd? 🙂 – Rig onkel i Amerika? Lottogevinst? Bankrøverier? 🙂

  • Lyder bare som en super fed tur i har haft 🙂
    Ville ønske jeg havde bare lidt af din rejselyst, for mig var det stort at komme fra en lille bitte bondeby også flytte til København 🙂

  • Ihh, det får mig helt til at ønske at jeg havde turdet at rejse ud noget mere, på udveksling fx. Well, der kan nå at rejses endnu. Har du vist de billeder før? mener jeg har set dem og husker godt eventyret, det må havde været på din gamle blog, måske..

  • Åh jeg ville ønske at det var mig. Er selv en rastløs sjæl og Danmark er for lille til mig. Jeg er bare en kylling som ikke tør rejse alene, og er desværre uden venner som har lyst til at roadtrippe med mig. SUK!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top