Du læser nu
Acie B.C.

Acie B.C.

Acie B.C.

Acie B.C.

Acie B.C.

… som i ‘before crutches’.. sådan så jeg ud imorges da jeg trillede ud af døren totalt uvidende om hvad der var i vente.. Min læge ringede lige da jeg var trådt ind af døren på kontoret og meddelte at jeg akut skulle til ortopædkirurg. Så afsted. På vejen trillede jeg dog forbi planten og skiftede til shorts – man ved aldrig hvordan man kommer til at ligge og flagre med stængerne, og så er det måske meget rart ikke at ligge i miniskirt. Så dét outfit blev luftet i ca. 1 time. Fedt nok.

… as in ‘before crutches’.. this is what I looked like this morning, as I went to work, not knowing that I’d end up at the hospital with a broken foot… Aye aye..

 Kommentarer (5)
  • Altså jeg har jo godt kunne mærke at det har gjort hamrende naller og jeg har også humpet en del.. Men mest når andre ikke så det. Bare fordi jeg har en eller anden fjollet idé, med at jeg ihvertfald ikke gider være pjevset. Eller gå til lægen med en knækket negl. Det princip blev så kørt lidt for længe den her gang og jeg har lært af det til en anden gang (omend jeg satser på ikke at brække noget igen. 7-9-13).

  • ret hæftig smærtegrænse du har! så har din stakkels fod jo været brækket vildt længe????

  • Ej, hvor er du flot i dette outfit! Hvor er bæltet fra? Hvidt er virkelig et hit, når man er så brun:-) Sikke noget med anklen, så er løb ligesom af naturlige årsager indstillet…men det er jo heldigivs også lidt fashion at have forbindinger på – I hvert fald hvis man spørger Hollywood:-)

  • Thx! Og ja lige präcis – men den er virkelig gammel. Köbte den i april-ish sidste år tror jeg:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top