Du læser nu
Doh!

Doh!

Doh!

Doh!
Fedt nok. Jeg har tidligere klynket lidt over den der ankel, som ikke rigtigt ville hvad jeg ville. Det viste sig så, at den var brækket. Yes. As in – ingen stilletter, ingen løb, ingenting. Rimelig træls. Og selvom det er lidt fjollet og man næsten er 24, så er det fanme scary, at forsøge at være voksen helt alene langt væk. Og lige nu vil jeg helst bare krølle mig sammen i en lille bitte bold og få mine forældre til at komme og hente mig. Men jeg er en stor pige, og jeg kan godt klare det her selv. Jeg føler mig bare lidt lille lige nu. Men on the bright side, så har jeg nu en CD-rom med røntgen-billeder af min egen ankel; talk about memorabilia, huh?!

Okay – so I’ve been having some issues with my ankle for the past few weeks. Turns out it’s broken. And that I’ve been running around with a broken ankle for 17 days. Great. So may I introduce my two latest accessories – crutches and a plastic boot. I feel like such a tard.

 Kommentarer (36)
 • Tusind tak allesammen – jeg håber også snart, at jeg er på benene igen, men den slags tager jo desvärre lidt tid:S Må bare tage det stille og roligt indtil da!

  Jannike: nääääär e du tilbaka?! har ju en klänning til dig! Och har inte sett dig på en månad nu – jätte tråkigt:)

  Francesca: tak for at du skrev igen:) Og jeg ved også godt, at det ikke var ment sådan – jeg var bare rigtigt sölle lige da din kommentar kom, så det var svärt at have overskud til noget som helst. Og jeg kunne virkelig ikke se det sjove i noget som helst heller. Havde din kommentar kommet nu havde jeg sagtens kunne grine af det, men timingen var bare lidt off.

  AS: jeg går nu fast under navnet Robocop på kontoret. Det er da meget sejt;)

 • Shiiiit, woman! Tænk at du har kunne gå på den! Jeg har også engang brækket anklen og det gjorde bare så hjernedødt ondt. Men jeg lavede så også den dyre, ved at stå ret op og ned og falde på glat cykelsti – det er sjældent godt for ankler når man sætter sig på dem. Særlig trist når det er tre dage inden man skal på skiferie. Bum bum. Så jeg føler med dig!

  Masser af (selv-)medlidenhed, is og gode bøger hjælper – Det lover jeg. Desuden, så giver det god streetcred med sådan en gå-gips hos de andre børn ovre i skolen.

  God bedring – og op med dét humør, pige. 🙂

  – AS

 • søde acie.. Det var ikke for at grine af dig, årh ked af hvis du misforstod…. Bare rigtig vildt du ku gå med den! Håber du snart kan bruge anklen igen..

 • Ej, hvor er det synd for dig, at du har brækket anklen – det er da bare mega besværligt at skulle rende rundt med gips på. Og en masse ting, som man jo ellers bare tager for givet (indkøb, tøjvask osv.) bliver pludseligt vildt svært at få klaret.
  Kender SÅ godt følelsen af pludselig at være helt lille og bare have mega meget brug for at blive hentet af sine forældre og blive nusset lidt om – den følelse er du bestemt ikke ene om – også selvom man går under betegnelsen ‘voksen’ (og efterhånden har gjort det i nogle år).
  Håber, der er nogle af dine veninder, der hjælper dig lidt.
  Masser af tanker:-)

 • oj, stackars dig! Hoppas den läker fort! D verkar gå för vilt till på dina powerwalks när jag inte e med, försök och hålla dig lugn tills jag kommer tillbaks;) Kram

 • Nej, altså hvor uheldigt! Rigtig god bedring. Du må straks hidkalde en svensk veninde til at lægge en pude under din ømme fod og servere kold rosé eller varm kakao.

 • Hej Acie

  Øv øv øv, kan sagtens forstå det ikke er specielt sjovt at være alene lige nu. Syntes du er så sej fordi du vil klare det selv!!! Men du skal bare vide (og det er vist også ret tydeligt på kommentarerne) at vi er en masse herude på den anden side af skærmen, som føler med dig og sender dig masser af opmuntrende tanker 🙂

  God bedring!!!

  Hilsen Christina

 • av, det var da ikke så godt 🙁 god bedring!
  jeg er dog glad for at høre, jeg ikke er den eneste over 20, der har brug for mine forældre en gang imellem 😀

 • Arj, din stakkel 🙁 Godt du fik det tjekket! Hvor er det vildt, at du har kunnet gå med det så længe! Man kan vist rolig sige, at du er en hård negl! Håber virkelig, at det ikke kommer til at påvirke dit eventyr til USA(er i øvrigt dybt misundelig på, at du sådan skal afsted på et længere ophold til et af mine favoritsteder :))

 • Ej ikke sjovt.. har selv haft brækket benet to gange, og den ene var den sommer hvor der var hedeslag, ikke sjovt! føler virkelig med dig…..

  Men vildt du har været ude og løbe på det ben, av av siger jeg bare..
  Hvor længe skal du gå med gipset?

  RIGTIG GOD BEDRING..

 • Sidder her med en brækket højre hånd i gips og ønsker dig god bedring. Fandme så pisse træls for dig.

 • Ej hvor er det bare vildt at du har gået rundt på den ankel. Øv hvor må det have gjort ondt. Håber at du kommer hurtigt på benene igen 🙂

  Medlidenhed – og magasiner, is, slik og netshopping herfra 🙂
  C

 • Åhr Acie, rigtig god bedring. Det må være forfærdeligt at gå rundt sådan der, temmelig meget fanget. Jeg tror også, at lidt is og især kage hjælper på helingen, eller bare en anelse 🙂 Tag den nu med ro det næste stykke tid. Flot råd, Lika – som om man kan andet, tsk 😉

 • Thx for support og opbakning ladies.. Det hjälper lidt på ‘lille-heds’-fölelsen at der sidder nogen på den anden side af skärmen og at man ikke er helt alene alligevel.

  Ooog – jeg har altid väret ret smerte- og stress-tolerant, hvilket både er godt og skidt. Det kan få mig til at köre på virkelig länge, men engang imellem også lidt for länge. Som i det her tilfälde.

  Og det er lördag for 2½ uge siden at det skete – det er et stressfraktur, så det er ikke fordi jeg vrikkede om eller noget. Jeg tränede bare for hårdt. Träls.

 • Din stakkel… Hvor er det vildt, hvor lang tid siden er det lige du har gået med det, og hva var det nu lige præcis der skete???

  Er sikker på du har nogle fantastiske veninder, nogengange er de bedre end forældre til at komme med take away, blade, slik og hva man nu ellers trænger til når humøret er i bund…:)

 • Uhh det lyder da slet ikke rart! Du må have en utrolig høj smertegrænse eller noget, siden du har gået rundt med en brækket ankel i 17 dage (også endda i stiletter den anden dag). Herfra skal i hvertfald også lyde et ‘God bedring’!

 • Åh, hvor kan jeg bare sympatisere med dig Acie.
  Jeg er lige kommet hjem ovenpå 5 måneder i New Zealand og da jeg fik træthedsbrud i min fod, havde jeg også bare brug for, at mine forældre tog første fly mod NZ, så de kunne trøste mig!
  “Heldigvis” var jeg fanget midt i opgave-helvede, så jeg havde alligevel en undskyldning for at sidde stille hele dagen og skrive, men det var ikke ligefrem de mest spændende uger af mit ophold…

 • Hvor er det bare synd for dig, men jeg må tilslutte mig de andre. Du har virkelig taget det godt med en ‘lidt øm’ ankel. Selvom jeg godt kan forstå du har brug for mor og far. Det har jeg dælme også tit, der er ikke noget bedre end lidt forældrekærlighed.
  Hilsen den anden 24-årige:)

 • Ej! Så var den brækket! Stakkels dig, der ellers har taget smerten med oprejst pande (weird expression)! Godt du fik det undersøgt, så den kan komme i orden asap!
  Jeg har altså hørt fra temmelig pålidelig kilde, at Ben&Jerry’s, blade og take away skulle speede healingsprocessen op, samt afvirke eventuelle anfald af “lille-hed” (en tilstand, der stadig kan ramme en, selv i en alder af 31).
  Rigtig god bedring og tanker herfra!

 • Op med panden du er FANDEME sej. Du er flyttet til Sverige alene og på vej mod det “Store land”. En brækket ankel er et mindre bump på vejen.
  Super god bedring med den dumme dumme ankel.
  Cheer up du skal nok klare den.

 • Sødeste Acie…
  Følger meget med på din blog herinde. Hvor er det dog bare synd for dig!!!
  Kender alt for godt det dér med, at mor og far bare er bedst når man har ondt….
  .
  Hvor længe skal du gå med den, og kommer det til at påvirke din USA-tur? (Hvornår tager du egentlig afsted?)

  Sjovt at se din fødselsdag. Jeg har altid tænkt at vi havde meget til fælles – er tosset med de samme farver som dig.. Hehe…. Mon det kan have noget at gøre med, at du er født kun 9 dage før mig?

  Mange skulderklap her fra!
  Smil fra Mette

 • Årh det lyder ekstremt nedern!
  Men det var da heldigt du fik det tjekket og har fået gips på selvom det selvfølgelig lige nu ikke er særlig sjovt, håber dog du kan holde humøret højt og få hygget dig lidt alligevel:)

 • Hej Acie.

  Først og fremmest har jeg medlidenhed med dig og din ankel, det er dælme træls og specielt at skulle rende rundt med gips her i sommervarmen. 🙁

  Apropos sommervarmen:
  Jeg står og skal afsted til Cypern på lørdag og skal lige straks have fundet noget tøj frem dertil, men eftersom jeg er ekstremt dårlig og ikke-kreativ til at pakke kufferten, ville jeg hører om du evt. kunne have interesse i at lave et sådant indlæg, som kan inspirere til at pakke en kuffert med den perfekte tøj og lir? 🙂

  På forhånd tak.

  Knus Camilla

 • … man griner da ikke af nogen, der har bräkket foden og lige har skrevet at de har lyst til at krölle sig sammen i en lille bold… hvor er medmenneskeligheden!? didn’t need that.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top