Du læser nu
Mismatch Much?!

Mismatch Much?!

Mismatch Much?!
Hæ… Selvmelidenheden varede kun et par timer og jeg er back in flying colors. Nu er jeg endda nået dertil hvor jeg godt kan grine af det hele. Hep – she’s back! Og således ville jeg lige dele det her billede med jer. Jeg nævnte for noget tid siden, at jeg havde købt en meget fin fødselsdagsgave til mig selv, men at jeg ville vente med at lufte den før den store dag faktisk var her. Det var så før jeg vidste at jeg havde brækket foden. Og jeg konstaterede i eftermiddags, at når nu man kun har én fod at være fin på, så må man sateme gøre det ordentligt. Og så røg de på. Mine nye Chanel-ballerinaer, som jeg har ønsket mig lææænge længe (se bare her, her og her!). Tillykke med fødselsdagen i forskud Acie. Man må gerne, når man ellers render rundt og ligner Robocop.

 

Hehe… Okay – I’m out of the selfpitty-hole and able to laugh abt it again. Some time ago I mentioned that I’d bought myself a fab birthday present, but that I’d wait for my actual bday, before wearing it. That was BC! So this afternoon I decided that when you only have one foot free for prettiness you’d better do your best. So I broke them in.. And now I officially look like Robocob wearing Chanel flats. Lol.

 Kommentarer (18)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top