Du læser nu
I.DIE.

I.DIE.

I.DIE.
… Oh my effing God, altså.. Var forbi Freddys blog tidligere på dagen og spottede at hun har fået sine små beskidte Frede-poter i det her par sko. Absurd fine er de. De er fra Ilse Jacobsen, så jeg skyndte mig også fluks at skrive til min ven, der arbejder dér, for at få mere info – desværre er de en kollektionsprøve, som aldrig blev sat i produktion. For pyffer da også. Stor fejl Ilse, stor fejl. Så nu har min ven og jeg aftalt, at jeg skal på besøg i Ålsgårde (hvor Ilse ‘bor’) for at inspicere øvrigt fodtøj. Jeg anede ikke, at hun lavede andet end gummistøvler. Hej øjenåbner. Anyways – jeg aflægger rapport!! Og speaking of shoes, så har jeg også selv lavet ballade på eBassen. Og dét i middelsvær grad. Av av av – som om Chanel ikke var nok. Hvad der er røget i den virtuelle kup-pose beretter jeg imorgen, men nu vil jeg drible i seng. Jeg har siddet på en udeservering med Caro og pludret hele aftenen over lidt rosé og solskin. Og Robocop-benet får så meget opmærksomhed, at dets ego bliver helt inflateret og jeg, som direkte følge heraf, bliver en kende træt; Robocop-benet har ligesom påtaget sig en egen og lidt opmærksomhedskrævende personlighed, der godt kan være lidt belastende at følges med…

 

Oh.My.God…. Stopped by Freddy’s blog earlier and instantly fell in love with these beauties – they’re from Danish Ilse Jacobsen, but unfortunately they’re just a sample and were never actually produced. Dangit. (and the rest was pretty much just me complaining abt my Robocop-leg.. nothing interesting;) ).

 Kommentarer (5)
  • […] lige inden jeg driblede afsted nåede jeg jo på eventyr med Freds. Vi var på besøg oppe hos Ilse Jakobsen i Ålsgårde (.. hellow country side), hvor vi inspicerede sko og spiste frokost. Og fjollede. Jeg […]

  • hehe jeg har arbejdet i Ilse i 3,5 år og hun har umådeligt fint fodtøj – ikke kun gummistøvlerne som du siger (;
    Men kollektionerne er også vokset år for år og det bliver kun bedre, det er sjovt at du skal til Ålsgårde for der bor jeg og min mor arbejder ude på kontoret (;
    Hvem er det du kender derfra?

  • Hahaha, elsker at benet har grown a personality! Måske en robo-blog coming up?

    Anyways, har også savlet over disse skønheder hos Frede – synes i det hele taget billedet er lidt lækkert med det funky turkise guld. I like.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top