Du læser nu
Fouboutin!?

Fouboutin!?

I forbindelse med mit seneste sko-indkøb på nettet (…ja, nu kan I så selv gætte hvad det er, haha), tænkte jeg, at det var meget fornuftigt lige at gøre lidt research. Nettet er oversvømmet med fake Loubs og der ville simpelthen ikke være noget værre end at købe sårn’ et par i troen om at man havde kuppet the real deal… I den forbindelse fandt jeg den her video, som (ud over at være virkelig amerikansk.. hello ABC), faktisk er meget interessant… Synes jeg:)

 

Following my latest online shoe-steal I decided that a bit of research would be in place – the web is overflowing with fake Loubs and I can’t imagine anything worse than running around in a pair of those, thinking they’re real. Anyways – stumbled on this vid and thought I’d share:)

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top