Fouboutin!? - Acie

Fouboutin!?

I forbindelse med mit seneste sko-indkøb på nettet (…ja, nu kan I så selv gætte hvad det er, haha), tænkte jeg, at det var meget fornuftigt lige at gøre lidt research. Nettet er oversvømmet med fake Loubs og der ville simpelthen ikke være noget værre end at købe sårn’ et par i troen om at man havde kuppet the real deal… I den forbindelse fandt jeg den her video, som (ud over at være virkelig amerikansk.. hello ABC), faktisk er meget interessant… Synes jeg:)

 

Following my latest online shoe-steal I decided that a bit of research would be in place – the web is overflowing with fake Loubs and I can’t imagine anything worse than running around in a pair of those, thinking they’re real. Anyways – stumbled on this vid and thought I’d share:)

7 kommentarer

  • Hej Acie
    Kender du sitet: http://www.stopfakelouboutin.com ? Christian Louboutin har taget kampen op mod fake kopivarer, og de har etableret dette site, hvor du kan få hjælp til at undgå de fake forhandlere på nettet mm. Videoen med med de fake Loubs under toldmyndighedernes bulldozers visualiserer budskabet tydeligt! 😉

    Og så tillykke for faen! Misundelse er en grim grim ting….

  • Tillykke, der er ikke noget som at åbne æsken og se på sådan et par..håber du har været mere fornuftig end mig, mine er i satin.

  • Årh øv. Det plejer ellers at funke – måske jeg skal prøve med egen pc. (i stedet for at bruge arbejdstiden på dine fine indlæg ;-))

  • Hey videoen er bare en sort boks? … 🙂
    Og nu har du allerede teaset nok til at jeg er pænt misundelig! Du blir en laber LAchick!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top