Du læser nu
Loubs!

Loubs!


Det føles somehow marginalt retarderet at poste adskillige par nye heels på én og samme dag, set i lyset af mit Robocop-ben… Men som jeg forsøgte at forklare min bror forleden så “vil den jo ikke være brækket for evigt, vel!?”.. Hans første reaktion, da jeg ringede og fortalte at jeg havde brækket foden (han er en rigtig sportsmand) var også “ej… dit lille sarte skravl altså..”.. Hva’?! Må jeg da lige være fri?! Sart? Skravl? Jeg har gået rundt på en brækket fod i 17 dage og du siger jeg er sart!? Nu må du sateme lige! Så det fik han også at vide.. Hvorefter piben fik en anden lyd og han igen var bekymret på storebrors-måden, hvilket var rart, når nu jeg lige havde det der anfald af lillet-hed…. Annnyyyywaaays (…. vildt sidespring, Acie) – wuhu! Loubs til Acie! Faldt over dem på eBay til en ret fornuftig pris og kunne ikke lade være – så nu er det dem der bliver min fødselsdagsgave, mens Chanel-basserne var en “ej, hvor er det synd for mig”-gave, der kom på det helt rigtige tidspunkt:) Ooooog – nu vil jeg drible til Centralen og hente en af mine gamle roomies fra USA, som er på besøg over weekenden. Wuhuu. Så hvis jeg kommer til at være lidt stille så er det fordi vi har 1½år der lige skal catches op!

 

New Loubs for me! Wuhuu! Found these on eBay at a great price and couldn’t resist in spite of the whole Robocop-situation I have going on. I can’t wait for them to arrive, though it’ll prob be a while before I can actually where them. Oh well. And on another note – I’ll prob be a little quiet this weekend. My old roomie from the States is visiting over the weekenden and we have abt 1½ years worth of catching up to do:)

 

 Kommentarer (23)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top