Du læser nu
Red leather

Red leather

Red leather
Både Isabel Marant og Balmain havde røde læderbasser på catwalken for FW10, og nu har trenden altså også ramt sidewalken. Caroline Blomst sporter selv looket og har fornyligt haft en helside om trenden i Ekspressen heroppe i Svedeland… Meeeen – jeg synes måske nok, at det er en kende for 80er-agtigt til min smag. Omend jeg jo stadig er svært glad for de sorte af slagen… Spottede også lige, at Maria har skrevet et par velforfattede ord om trenden, så sving forbi hende, for at læse mere! Hvad siger I?

 

Both Isabel Marant and Balmain showed red leather pants for FW10 – now the trend has gone from catwalk to sidewalk, but I’m not entirely convinced just yet. A little too 80s for my part. What do you think!?

 Kommentarer (11)
  • Helt sikkert en trend man ikke selv kan bære, men hende frk. Blomst bærer dem virkelig flot og stilfuldt, på trods af den noget voldsomme farve.

  • som det er nævnt er det en hår fin balance for ikke at lede tankerne hen på sanne eller en arbejdende på flisen (ja undskyld mig..) men når det er sagt er de jo fede med en grå plain tee eller en oversize enkelt skjorte, uden alt andet larmende styling, ville personlig aldrig hoppe i dem da undertegnets lår og bag absolut ikke ville være klædeligt i dem, men har man stængerne og attituden ville jeg synes de var fede med en rette styling:)

    /karin
    fashionistaen.blogspot.com

  • 🙂 Jeg syntes de røde skind leggings er super fede, sort er en klassiker men de røde er virkelig også fede 🙂 Jeg har ledt og ledt og ledt efter dem, anede ikke Cos havde lavet dem, ringer så dertil og så de udsolgt totalt ej hvor surt…. SUK dem ville jeg virkelig gerne eje 🙂

  • Det er en hårfin balance, tænker jeg. Meget nemt kan det komme til at se trashy ud og jeg er helt klart mest til den sorte udgave.

  • Jeg er helt med på billedet i midten, nu ved jeg ikke om det bare er lyset på billedet der gør bukserne lidt mørkere end de andre to, eller om de bare er mørke. Det kan muligvis også være sammensætningen d; jeg ved det ikke. Men fedt ser det ud!

  • Altså. De er jo pæne til Caroline (faktisk meget pænere end Marant og Balmains, synes jeg) Men om jeg selv ville hoppe i sådan et par? Ellers tak, ikke lige forløbig! Men man ved jo aldrig… Engang troede jeg, at jeg aldrig ville røre et par wedges. Og nu er det de sko jeg har flest af!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top