Du læser nu
Pink Crush

Pink Crush

Jeg bliver kun mere og mere glad for, at jeg faldt for idéen om en pink blazer… Så glad, at jeg faktisk tror jeg vil sporte den idag – det er jo ikke sådan, at man i forvejen får særlig meget opmærksomhed, når man kommer valsende med Robocop-ben og krykker, så hvorfor ikke bare gøre det med manér?! Fristet bliver jeg også til at anskaffe en pink bodycon, men med mine lyse lokker kunne det nu alligevel godt være at pink-on-pink blev en anelse for Barbie-agtigt:)

I only get more and more excited abt buying that pink vintage blazer – think I’ll have to wear it today.. Also feeling really tempted to get a pink bodycon, but pink-on-pink might get a little too Barbie with my blonde hair:)

Source: EmsEdge

 Kommentarer (3)
  • Ha! Jeg har samme billede liggende i min inspirationsmappe – og blev ligsom du meget glad for mit tidligere køb – og vældig selvtilfreds over at have postet pink blazer før denne så über stilfulde dame:-) ha ha. Og ligesom hos dig, kom den derfor på igen forleden. Og igen: som du, så tænkte jeg at pink bodycoon var næste store investeringsprojekt – men ak. Prøverummet i H&M afslørede den lede sanhed: jeg lignede barbie på speed. Æv, altså.

  • Har netop lige selv købt den fedeste pink blazer i Monki på udsalg – til 80 kr !!
    PS. din blog er awesome ! =)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top