Du læser nu
Tell me!

Tell me!

Tell me!
… For ret præcist 4 år siden, dumpede der et brev ind af min brevsprække (som dengang var på Frederiksberg) om, at jeg var én af kvote 1erne på HA International Business på CBS.. Sikke en lille fest jeg fik holdt mig dér. Najs. Hvis der sidder nogen derude, der har klaret de 10.8 og skal til at starte på IB i år, så holder jeg også lige en lille fest for jer idag – det er sateme et specielt studie, men det er fedt. International vennekreds – hej hej. Det er sådan det starter; og før man ved af det sidder man med den ene fod i nordeuropæisk hovedstad og den anden fod i LA, mens man næsten har glemt hvordan det overhovedet er at bo i København. Yes. Men hvad med alle jer andre? Hvad kan I fejre, at I er blevet optaget på? Hvem skal igang med at læse og hvad skal I læse!? Tell me! Jeg er nysgerrig som bare pokker! Og congrats til jer allesammen – jeg håber, at I kom ind på det i allerhelst ville:)

The acceptance letters for all university programs are out – and I’m dead curious to know, what people are going to do:)

 Kommentarer (37)
 • Grundet høj snit er efterspørgslen på uddannelsen. Derimod ikke sagt at det er nemmere – hvis du ikke er klog nok til studiet falder du automatisk fra, hvorimod det er lettere at læse journalistik.

 • Jeg kom ind på HA kom på cbs der er min 1 priotet. Så det er bare herligt 🙂 glæder mig som bare pokker til at starte på stuidet.

 • Jeg havde planlagt sabbatår med 0 lektier, fester, lidt arbejde og så højskole. men så blev jeg ramt af virkeligheden og kom ind på humanistisk basisstudie med journalistik på RUC – den er steget for meget til at jeg tør at satse og ikke starte, og en lille glæde til at begynde er også ved at vokse frem i mig. så fest gerne lidt for mig også 🙂

 • Jeg kom ind på IB på CBS – så ville meget gerne høre hvis du har nogle gode erfaringer/råd i forbindelse med det studie?:)

 • Efter at have spenderet et år på en forkert uddannelse, er jeg nu klar til at begynde på noget så fashionabelt som markedsføringsøkonomiuddannelsen (laaangt ord ). Jeg glæder mig til en masse (forhåbentlig) spændende fag og nye venner (: Men de der bøger man skal købe… Har heldigvis den, der koster 680 kr., puha :

 • Jeg er blevet optaget på engelsk og kommunikation i Århus på kvote 1, og glæder mig som et lille barn. Nu er min fremtid planlagt (omend det lyder kedeligt). Bachelor i Århus og satser på at tage en kandidat i København. Da jeg i forvejen arbejder indenfor modebrancen, håber jeg self. på at kunne fortsætte i den retning, men som hjernen bag det hele 😉

 • Jeg er kommet ind på mit drømme studie kvote 1 . Interkulturel Markeds kommunikation på CBS.Jeg glæder mig så meget!

 • Jeg har lige fået huen på og skal nu holde et sabbatår og tjene en masse penge (og forhåbentlig også få sparet en del af dem op) – så satser jeg på at flytte i egen lejlighed i løbet af året og komme i orden inden jeg næste år starter på CBS – HA(jur.) – det glæder jeg mig helt vildt til! 😀

 • Jeg skal bare starte 5. Semester på min uddannelse, professionsbachelor i finans. En uddannelse jeg har overvejet at stoppe med mange gange for sikke da noget rod der har været i forbindelse med den. Men nu prøver jeg at holde fast. Men jeg fatter ikke hvad der er sket med gennemsnittet! Da jeg gik ud af handelsskolen med 8,7 kunne jeg komme ind de fleste steder ja selv jura men nu efter de nye karakterer er blevet indført er det jo ingenting når det konverteres til det nye især fordi man dengang intet fik ud af at tage 3 a-niveau fag. Men det er da virkelig flot at der er så mange af dine læserere der har sparket røv i skolen og er kommet ind på de virkelig krævende uddannelser. Dog lidt sygt at det er lettere at blive læge end journalist..

 • Jeg starter mit 5. semester på pædagoguddannelsen. Til vinter rejser jeg 6 mdr til vietnam i praktik. Skal arbejde på et center for fysisk og psykisk funktionsnedsatte børn og unge. Det glæder jeg mig rigtig meget til! 🙂

 • Er kommet ind på min første og eneste priotet, nemlig Tandplejer på Århus Universitet…YAI:) Er både meget spændt og skræmt over at skulle starte, det hele virker meget voksent og alvorligt, men er glad for endelig at skulle igang efter en MEGET lang sommerferie(3mdr.)

  Held og lykke med det hele til jer allesammen 🙂

 • Jeg er kommet ind på 1. prioriteten! medicin på SDU, jeg er såsåsåså glad. skal dog først starte til februar, da jeg hører til den yngre gruppe, hopper direkte fra gym (: men det er perfekt, glæder mig helt vildt.

 • Jeg er kommet ind på Antropologi, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg har læst et års journalistik, og det virker lidt mærkeligt at stoppe med et fag, der ellers er så mange, der craver at læse. Men det var bare ikke lige mig alligevel, og nu glæder jeg mig til at komme i gang med noget nyt 🙂

 • Er kommet ind på journalistik på RUC. Blev egentlig optaget på DJH i Århus, men er gået lidt i KBH-mode og vil ikke tilbage til mine rødder lige foreløbigt…Glæder mig til at komme i gang med noget helt nyt (har læst på uni de sidste 4 år).

 • hm. Ja. det jeg skal nu her om en uge, er at starte på en efterskole, så det glæder jeg mig faktisk ret meget til. Selvfølgelig er der et par ting som skal være helt ioden inden, men det skal det 100% nok blive.

  Ok. det irrellevant, men så ved man det! 🙂

 • Jeg skal starte på Zahles gym. glæder mig helt vildt! 🙂 men det bliver nogle dyre år, når det nu ligger så tæt på Strøget…

 • Jeg er kommet ind på Informationsvidenskab på Århus Uni, og glæder mig rigtig meget!
  Og glæder mig også til at høre om dine nye og skønne eventyr i LA!
  MVH

  Henriette

 • Jeg er kommet ind på det eneste jeg ville: psykologi, dog ikke hvor jeg ville, men det var jeg indstillet på:) Så nu skal jeg flytte til DK, Odense rettere sagt..big change from my life!

 • Hej ACIE
  Ville bare lige fortælle, at det højeste snit i år er journalistik på RUC, det er på 10,9.
  Venlig hilsen
  Laura
  P.S. Elsker din blog

 • Det var en skøn fornemmelse endelig at modtage brevet og så læse et positivt svar 🙂 Jeg er blevet optaget på AP programme in service, hospitality and tourism management på hotel-og restaurantskolen. Det glæder jeg mig heeelt vildt til! Og til alle jer andre; håber I er kommet ind på det i allerhelst ville 🙂
  Acie, jeg elsker din blog og følger den dagligt!

  /Cille
  beautyblock.wordpress.com

 • Det er faktisk ikke IB der har landets højeste adgangskrav med 10,8 (deles med Lægevidenskab på Københavns Universitet), men derimod kræver RUC 10,9 i karaktergennemsniit for at komme ind på den humanistiske ba­sisuddannelse som forberedelse til uddannel­sen som journalist. Læs evt. mere her: https://nyhederne.tv2.dk/article/32535154/

  Bare lidt trivia. 🙂

 • Faktisk er det humanistisk og journalistisk basis på SDU, der har landets højeste snit, nemlig 10,9 🙂

 • Jeg er kommet ind på min drømme-kandidat på Syddansk universitet. Jeg skal læse “Kultur og Formidlig” og det er egentlig lidt vildt jeg kom ind, da jeg ikke har en bechelor inden for samme, men en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Havde indstillet mig på at skulle i et halvt års selvbetalt supplering først, men de vurderede mig egnet til at starte direkte. Jubii…. Så nu glæder jeg mig, men er også lidt nervøs.

 • Først vil jeg lige ønske dig al held og lykke, når du skal til at starte dit nye liv i LA 🙂
  Jeg starter min professions bachelor i furniture design her sidst i August – og så kan jeg om 1½ år kalde mig designer indenfor møbler og boliginteriør. Jeg glæder mig sindsygt meget til at komme igang efter 2 mdrs sommerferie 🙂

 • Jeg har fået et lille dejligt brev om at jeg er kommet ind på arkitektskolen i Århus. Og det var det jeg allerhelst ville 🙂

 • Jeg glæder mig til et lækkert sabbatår, hvorefter jeg regner at starte på antropologi i København. Snittet er steget fra 10 til 10,6, heldigvis får jeg (forhåbentlig) ingen problemer med at komme ind, dejligt at være sikret!
  Ellers bliver det en bachelor i sociologi og kulturanalyse og en kandidat i turisme (hvis min bachelor altså åbner op for den!)… Livet er sgu lækkert!

 • Århhh ville godt have haft et brev fra kbh…. Havde søgt ind på designteknolog i Århus og kbh men kom ikke ind i denne omgang.. Så nu giver jeg det der socialrådgiver en chance – wuhuuu, ikke lige hvad jeg gik og drømte aller mest om, men hvem ved måske jeg falder for det! Måske jeg vil elske det 🙂 Er bare nød til at komme igang med noget, også selvom det er en helt anden boldgade 🙂

 • Efter at have spenderet et år på en forkert uddannelse, er jeg nu klar til at begynde på noget så fashionabelt som markedsføringsøkonomiuddannelsen (laaangt ord 😉 ). Jeg glæder mig til en masse (forhåbentlig) spændende fag og nye venner (: Men de der bøger man skal købe… Har heldigvis den, der koster 680 kr., puha :p

 • Jeg har fået mine to allerhøjeste drømme opfyldt. 1. Jeg er kommet ind på Danmarks Journalisthøjskole i Århus og 2. jeg har fået en Bayswater fra Mulberry af mine forældre, fordi det lykkedes mig at klar DJH’s optagelsesprøve 🙂 så nu skal vi begge to (mig og Bayswater) flytte fra København til Århus…

 • jeg har faktisk 2 gode venner som er kommet ind på International Business i år. Det er ret vildt eftersom snittet er vanvittigt. Jeg er selv kommet ind på Asian Studies Programme inde på CBS og kan slet slet ikk vente til at starte !
  Jeg elsker din blog, bliv endelig ved med det du gør :).

  xx

 • Puha, ja, det er noget af et snit, der kræves nogen steder.
  Jeg er kommet ind på informationsvidenskab på Århus Universitet – og det var det jeg ville. Lige nu håber jeg på at kunne komme ind på Kaospilot-uddannelsen om 3 år!
  Glæder mig 🙂

 • Ja, det er virkelig en fantastisk følelse, man får, når man ser det brev ligge i postkassen! Anywho, jeg begynder på designteknologuddannelsen 1. september på UCN. Og det er lidt med blandede følelser, for jeg skal lige spendere 10 kg. på en Mac og CS5. Men på den anden side: det er jo en investering i ens liv og fremtid. I alt fald glæder jeg mig til at begynde derude 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top