Du læser nu
In transit

In transit

In transit
Jeg har kæmpet mig vej til mine forældres sofa i det nordsjællandske og nu er jeg helt done. Lang dag på krykker. Og skybruds-lignende heldags-regn gjorde heller ikke lige rejseprojektet mere fornøjeligt.. Nogen der har et ekstra sæt arme jeg kan låne, så jeg både har til krykker, rullekuffert og en paraply!? Ville være alletiders!! Iøvrigt har jeg gjort en interessant iagttagelse – som følge af snegle-tempo er jeg begyndt at nynne! På trods af, at jeg vitterligt bruger alle mine kræfter på fremaddrift, så vækker tempoet tilsyneladende slentre-agtige associationer, hvorfor min ubevidste reaktion er at nynne… Hvad sker der!?

 

I’ve crutched my way to my parents couch a little north of Copenhagen. So tired. So so tired.

 Kommentarer (2)
  • har du ikke et canon eos 550? jeg overvejer meget at købe sådan et, så jeg vil bare lige høre hvad du synes om det? er det 5500 kr værd? og er forskellen på eos 550 og dit gamle nikon d3000 (sådan et har jeg nemlig nu) stor? på forhånd tak, hvis du altså orker at svare(: tak for yndlingsblog! -Sophie

    ps. undskyld jeg kamera-efteraber dig(;

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top