Du læser nu
Inga konstigheter!

Inga konstigheter!

Inga konstigheter!

Inga konstigheter!
Hvor mange looks tror I mon man får, når man er tossen der cykler rundt med Robocop-fod og krykker på ryggen?! Gennem hele byen. Frem og tilbage. Op og ned. Fodens ego vokser dag for dag, og selv er jeg ved at kaste op over al den opmærksomhed den tiltrækker. Det holder ligesom op med at være særligt interessant, når man selv har forklaret hvordan det skete de förste 50 gange og iøvrigt bare er træt af, at den besværliggør alt fra at købe en liter mælk til at gå på arbejde.. Meh.. Anyways – inga konstigheter. Lover at skrive noget lidt mere fashionrelateret later. Skulle bare brokke mig.

I’m officially the girl who bikes around wearing a Robocop-boot and crutches on my back… which, admittedly, is a little weird, but you gotta do, what you gotta do… the amount of attention that my unfortune is attracting is seriously getting on my nerves – I’m just trying to go to work here…

 Kommentarer (11)
  • Kender det alt for godt, har selv været ude for en knæskade og det tiltrak alt opmærksomheden hele tiden :/
    God bedring 😉

  • Fashion skal ikke komme i vejen for en brækket fod- You are niceness!! 🙂

    How much for your Chanel shoes?? 🙂

  • Når du ikke at få slidt den ene smukke Chanel ballerina op inden du kan bruge den anden 😛 haha..

  • tror disse to billeder må være absolut yndlings-billeder fra nu af .. synes simpelthen du er genial og begyndte at grine en smule da jeg så krykkerne på ryggen. :p

  • Ikke nok med at du formår at køre rundt på en cykel med robocop-foden OG krykker på ryggen – men sammetidig får taget billeder af det? Respekt. Det må have set fedt ud! 🙂

  • Vær glad for at du må støtte på den hehe! Da jeg havde brækket mit ben og fik opereret en håndfuld skruer i og havde sådan et monstrum på mit ben, da måtte jeg ikke så meget som støtte på det i 2½ måned – så jeg blev faktisk nødt til at flytte hjem til moaar og bo i den tid og indtage al mad og drikke stående på ét ben i køkkenet! Men forstår godt du synes det er træls…men tænk på hvor stærke arm-muskler du får af at hoppe på krykker 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top