Du læser nu
Nelly DIY

Nelly DIY

Nelly DIY
Nelly DIY
…. jeg har ikke selv fået gjort så super meget ved det der Nelly DIY-projekt… incitamentet er desværre forsvindende lille, når nu man alligevel ikke vil kunne have dem på… meeeeen – så er det jo heldigt, at andre kan være fashionablez i mellemtiden:) Flere af jer efterlyste en DIY-guide, og sådan én har Cathrine strikket sammen. Hurra. Måske hun også kan fikse en DIY-guide til lækre stænger!? Nej!? Verdammt. Anyways – her er hendes words of wisdom:

“fandt noget sort stof allerførst.. Dernæst købte jeg en lim der var beregnet til læder/stof.. Så klippede jeg 4 stykker der hver passede til remmene og limede dem på. derefter lavede jeg 3 strimler og flettede dem, så de passede i bredden. Dem limede jeg så på ved alle remmene, og i enderne lavede jeg en slags hæftning med en lang strimmel og bandt rundt om det der lå vandret.. Bandt det på lodret og sluttede af med lim.. (virkelig svært at forklare) Håber du forstår Det bare med at prøve.. og tror egentlig ikk min løsning er så Handy igen haha”

Cathrine’s done a DIY-guide on how to cool’ify the Nelly-wedges – I’ll translate if anybody cares, so just yell if ever:)

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top