3.1 Philip Lim

3.1 Philip Lim

Jeg har tidligere fablet om både Chloé og Burberry Prorsum – det er unægteligt kollektioner, der er svære at undgå til den kommende sæson. Men jeg synes nu altså også at 3.1 Phillip Lim er pretty najs. Rigtigt fine sko og en rigtig fin farveskala – camel, denim, nudes, grå og den uundgåelige rulam:) Jeg er generelt ret pjattet, med at efteråret ser ud til at blive lidt mere lækkert og klassisk end vi ellers har set de sidste par år!

I’ve given both Chloé and Burberry a lot of attention for the aw10 collections, but I really like 3.1 Phillip Lim as well – camel, denim, nudes, grey and shearling… not bad!:)

1 kommentar

  • Haha, måske er jeg langsom? jeg griner lidt af acien oppe i højre hjørne, der som dig render rundt med robocop-fod. fed idé haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top