Du læser nu
Missing Out

Missing Out

Missing Out

Missing Out
I forbindelse med et cool projekt, som jeg snart kan fortælle mere om, skulle jeg idag have været på photoshoot, men Robocop-fod gør det ikke godt på billeder, og jeg har istedet tilbragt dagen i sengen med en masse afslapning og søvn… det bedste ved ikke at være hjemme er næsten, at man ikke har dårlig samvittighed over alt det der normalt skal klares når man har fri – ingen badeforhæng der pludselig skal vaskes, ovne der skal rensen eller frysere der skal afrimes.. ahhh.. skønt!! I aften skal jeg i biografen og se ‘Inception’ med mine forældre og på trods af lidt blandede modtagelser glæder jeg mig nu til at få den set:)

I was supposed to do a really cool photoshoot for a project today, but Robocop-feet don’t really do well on pictures, so we had to cancel… buuh.. anyways – I had a great day relaxing instead!

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top