Du læser nu
A.M.A.Z.I.N.G.

A.M.A.Z.I.N.G.

A.M.A.Z.I.N.G.

A.M.A.Z.I.N.G.

A.M.A.Z.I.N.G.

Duuuuuuuude… Ham Paw Ager er one hell of a.. well.. fotograf… jeg elsker Robyn, og jeg elsker den måde Paw har fanget hende på Roskilde. Goddamn cool, goddamn godt arbejde.. Jeg tror ham Paw bliver hotshot fotograf en dag. Og så har jeg også hørt, at han er kærester med en herre foxy lady😉 Generelt er hans arbejde små visuelle lækkerbiskner, så glem ikke at svinge ind forbi hans site og se alle de andre guldkorn han disker op med..

 

I.Love.These.Pictures! Robyn captured during her concert at Roskilde by super-photographer Paw Ager…. Pretty amazing imo!

 Kommentarer (9)
 • Åh altså, jeg har set mig helt blind på siden. Kunne slet ikke finde søge-feltet. Katjiiing, du er feltet OG indlægget fundet.
  Tak K, der reddede du mig lige 🙂

 • Beklager at min kommementar ingen relevans har, i forhold til indlægget.
  MEN … Nu har jeg bladret 54 sider igennem på bloggen, ledt i “you might also like” boksene og skimtet arkivet – stadig ikke klogere.
  Hvor finder jeg indlægget (samt videoer eller billeder – kan jeg ikke helt huske) om dine krøller? Mener du lavede et indlæg med guide til flot prinsesse-acie hår? 🙂

 • Det er sjovt.. Det at tage billeder, eller fremvise en udstilling af billeder, må være lidt den samme proces som at skrive fiktion. Det er umuligt at forestille sig, hvordan man kommer til at tage så flotte billeder, og bagefter udvælge så mange, der er så fantastiske. Det hele handler om at vælge og fravælge. Tænkte jeg bare.. Nå whatever. Fantastiske billeder, ville jeg bare sige.

  xxx Sigrid

  p.s. elsker selvfølgelig din blog…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top