Du læser nu
American Girl

American Girl

Som nævnt havde jeg i weekenden besøg af min gamle roomate fra USA – af os 4 der boede i lejligheden var vi to mest ens. Eventyrere med en hang til fint fodtøj. Jeg glemmer aldrig dengang hvor vi helt og aldeles randomly løb ind i hinanden i Chicago O’Hare, hvor vi begge to var strandet i dårligt vejr. Forvirringen er rimelig stor, når man en sen lørdag aften langt langt væk fra hjem, hører ens navn blive råbt tværs over en overproppet flyterminal. Hun var strandet i forsøg på at komme fra Denver til North Carolina og jeg havde fejret Thanksgiving i storebrors lejlighed i Chicago. Og sådan rendte vi altså ind i hinanden. Helt tilfældigt. Midt i USA. Anyways (jeg kører nogle vilde sidespor for tiden – my bad), hendes fave brand er J.Crew. Og jeg forstår det godt. Liiidt kedeligt, men absolut wearable og klassisk. Og jeg kan godt lide de der øreringe.

 

My old roomate from the States was visiting this past weekend – her fave label is J.Crew and I totally get it.. Cute vid and classic wearable styles. What’s not to like?!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top