Du læser nu
Fødselsdagsmiddag

Fødselsdagsmiddag

Fødselsdagsmiddag

Fødselsdagsmiddag

Fødselsdagsmiddag
I min eventyrlystne familie, kan det godt være svært at samle alle tropperne på samme tid og sted. Så det er meget lang tid siden jeg sidst har haft en rigtig fødselsdagsmiddag… Meeen – i dag er det lykkedes; dog et par dage for tidligt i forhold til den faktiske dag, men det er nu ok, når det betyder, at man kan blive fejret af dem alle sammen på én og samme tid:) Egentlig er det lidt mit eget princip, at jeg helst vil undgå at gøre min fødselsdag forudsigelig. Jeg kan godt lide at være et nyt sted, som jeg ikke havde kunnet forudsige et år i forvejen, på min fødselsdag. For to år siden fejrede jeg i Miami og sidste år blev så i Stockholm. Planen for i år er fantastisk og jeg glæder mig:)

It’s my birthday in a few days – but my adventurous family can be a little hard to gather, so I haven’t had a real birthday-dinner i several years… This year we managed, though it’s a few days early:)

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top