Late Bloomer

….. Guld.log for filan da også… Vi har samme smag i jakker, mig og hende Guld.log. Så da jeg i anden anledning kom lige forbi Genbrugen på Jagtvej 199 tidligere idag, kunne jeg ikke dy mig for at gå ind og lure om der mon var en palliet-sag som den Guld.log havde vist igår… Og det var der… Dén var der faktisk. Fra denne opdagelse og til jeg havde kørt Onkel Dan igennem gik der ca. 4 sekunder – men så havde jeg altså også nået at prøve den. Så yes. Jeg har officielt og for første gang nogensinde tilføjet noget med pallietter til garderoben. Andre har i lange tider gjort det med bravour – men jeg er nu ikke den hurtigste knallert på kajen, så det har taget mig noget tid… det der palliet-show.

 

Guld.log flashed this fab vintage sequin jacket the other day, so I had to see if it was still there when I coincidently passed by the same vintage store earlier today. It was, and now it’s mine – it’s my first sequin piece, but I’m such a jacket-girl, so I’m pretty sure it’ll get a lot of wear:)

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top