Du læser nu
Late Bloomer

Late Bloomer

….. Guld.log for filan da også… Vi har samme smag i jakker, mig og hende Guld.log. Så da jeg i anden anledning kom lige forbi Genbrugen på Jagtvej 199 tidligere idag, kunne jeg ikke dy mig for at gå ind og lure om der mon var en palliet-sag som den Guld.log havde vist igår… Og det var der… Dén var der faktisk. Fra denne opdagelse og til jeg havde kørt Onkel Dan igennem gik der ca. 4 sekunder – men så havde jeg altså også nået at prøve den. Så yes. Jeg har officielt og for første gang nogensinde tilføjet noget med pallietter til garderoben. Andre har i lange tider gjort det med bravour – men jeg er nu ikke den hurtigste knallert på kajen, så det har taget mig noget tid… det der palliet-show.

 

Guld.log flashed this fab vintage sequin jacket the other day, so I had to see if it was still there when I coincidently passed by the same vintage store earlier today. It was, and now it’s mine – it’s my first sequin piece, but I’m such a jacket-girl, so I’m pretty sure it’ll get a lot of wear:)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top