Du læser nu
Nollerklubben

Nollerklubben

Nollerklubben

Nollerklubben

Nollerklubben

Nollerklubben

Nollerklubben

Idag har Frede og jeg været på roadtrip – frokost på landet! På trods af GPS farede vi self vild, men jeg fik en fødselsdagsgave af Frede og verdens fineste kort.. Great dag med Frede/Acie-humor og massere nollerness… Oooog – nu tager Frede og jeg jo sjældent på landet bare for the fun of it, men havde fashionable planer! Will share – men nu er jeg på vej i sommerhus, så indtil jeg igen har net (ingen ved hvornår det er), så har Frede måske skriblet lidt om det!? Om ikke andet efterlader jeg jer hermed (på ubestemt) tid med verdens mest selvhøjtidelige dagens. It’s fashion, people. Get a boot. They’re the new black. Just saying. TTYL.

 

I’ve had a fab day with fab Freddy – goofin’ around and being silly. I’m on my way to a friend’s country house, and I don’t know if I’ll have web access… so i’ll leave you with this very pretentious outfit post.. air casts are the new black.. for sure.

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top