Du læser nu
Model off duty

Model off duty

Model off duty

Model off duty

Model off duty

Model off duty
Wuhu! Jeg er tilbage til netforbindelse efter en fabelagtig forlænget weekend med endeløse mængder rosé, hygge og mormor-stemning.. Der er blevet spillet Yatzy (jeg var dog gået i seng og lå og gryntede over, at de andre raflede for hårdt i bægeret og derfor larmede… Klokken elleve), sagt “næ, hør hvor de unge mennesker hygger sig” da en flok teenagere gik forbi og morgenbadet.. Hver eneste dag. Selv i regnvejr. Good times. Anyways – lige inden jeg driblede afsted nåede jeg jo på eventyr med Freds. Vi var på besøg oppe hos Ilse Jacobsen i Ålsgårde (.. hellow country side), hvor vi inspicerede sko og spiste frokost. Og fjollede. Jeg har en masse billeder, som jeg vil ligge op – de skal bare lige sorteres først. Indtil da kan I se disse, som lidt er en blanding stemningsbilleder. Og så et shot af en meget fin pelsjakke-sag, som Frede dømte til at være meget ‘models off duty’-agtig og derfor forsøgte at posere accordingly. Jeg synes hun acede den.

Og tusind tak for alle jeres søde hilsner på Facebook, twitter og tidligere indlæg – jeg ved ikke hvorfor det ikke duede at kommentere på sidste indlæg (!?), men I var mange der fik sendt hilsner afsted alligevel:) THX!!!

 

Before leaving for the internet-free bliss of the country side I went on a small adventure with the Fredster – we vistied Danish designer Ilse Jacobsen for lunch and an inspection of her collections… I have a lot of pics that I wanna share, but they need some organizing first, so untill then I’ll leave you with a few snaps of me and Freds goofing around, a fab pair of shoes and a jacket that Freddy though was pretty “models off duty”-ish and, thus, tried to pose accordingly.

 

 Kommentarer (9)
  • […] fortjente et par nye gummistøvler. Jeg forelskede mig ret meget i et fint par oppe hos Ilse, da Frede og jeg var på besøg nemlig – men det var jo lidt fjollet, når nu man skal rejse. Og jeg har også altid lidt haft en […]

  • Desværre ikke – de kom aldrig i produktion, fordi der ikke var nok butikker der ville tage dem ind, fordi de ikke mente de havde kunder til dem. WTF?!? Så jeg har også lovet Ilse’s presse-mand, at jeg skal gøre mit for, at få folk til efterspørge den slags ilse-sko, for for helvede hvor er det træls, at de kun er lavet i to eksemplarer i str fucking 37… Øv..

  • Sikke nogle fine “røde” sko. Ved ikke hvad man klader den farve hehe 🙂 Er det nogle man vil kunne finde i hendes butikker snart?

  • Vi kendte slet ikke hinanden:) Vi mailede lidt sammen over nogle sko sidste forår og så var vi alene sammen ude på besøg hos Gardenia sidste sommer… Og så var vi friends.. Najs.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top