Du læser nu
Almindelig Mandag

Almindelig Mandag

Almindelig Mandag

boots – MyFavorites (oooold), jeans – Gina Tricot, leatherjacket – MQ, bag – BlackLily

… jeg pjækker fra bootie-duty (ha!), og lever tilværelsen som fri fugl… på krykker.. utroligt rart, ikke at kegle rundt med den idag, men jeg krydser fingre for, at min ortopædkirurg ikke kigger med og ringer og skælder ud.. til mit forsvar så skulle jeg nærmest ikke gå, men bare vælte ud i bilen og drible til Hellerup, hvor jeg skulle til møde med Louise, som er chefredaktør på SIRENE. Vi har lagt skumle planer (… eller ihvertfald planer) for efteråret og jeg glæder mig rigtig meget til at gå igang med nye eventyr – både online og på print.. ooog jeg glæder mig ikke mindst til at kunne afsløre, hvad der skal ske – men både I og jeg må væbne os med lidt tålmodighed desværre:)

Anyways – det blev en meget chill dag i jeans, støvler og t-shirt. Ikke så meget fandango her – var jo tidligt oppe:)

I’m skipping bootie-duty and hoping that my orthopedian won’t be checking the blog;) Had a meeting at Sirene this morning, where we’ve been planning for fall… New stuff will be happening and I’m super excited:) Anyways – a chill day in jeans, boots and a tee… I sort of like those days.. Nothing fancy, just chill..

 Kommentarer (3)
  • en ting jeg altid har tænkt over – gør det ikke ondt at tage stramme bukser på når man har brækket benet? :S
    Nå men anyways – god bedring! og glæder mig til at høre om dine skumle planer 😉

  • Lækkert outfit! Og skønt at se dig med sko på begge fødder;-)
    Uha jeg synes vi går mod koldere tider, øv, hvilket jo får en til at kigge rundt blandt alle de nye efterårsvare. Jeg har bla kigget på “læder” jakken fra Lindex, den du tidligere har blogget om, men jeg er meget i tvivl om hvordan kvaliteten er? På det billede du har lagt op, ser den jo så FED ud, men på deres online shop, ser den lidt øv ud i kvaliteten.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top