Du læser nu
The look for less

The look for less

The look for less
Jeg er jo crazy-blazer girl, og mit hjerte banker ekstra hurtigt for den navy vintage-sag, som jeg hapsede tidligere på året… Men derfor kan man jo godt blive lidt glad af, at se når highstreetkæderne hopper med på én af ens yndlingstendenser. Således fåes denne sag i øjeblikket på Vila’s webshop, og jeg synes virkelig at det er en af de mest veleksekverede navy blazere jeg har set i highstreet-regi (…. det er som om, det ville være lidt unfair at sammenligne med Balmain-originalen). Spottede den første gang i det nyeste nummer af Cover og blev ret overrasket, da jeg opdagede både prisen og dens oprindelse. Og det er jo et godt tegn.

I skrivende stund sidder jeg iøvrigt i bussen på vej fra Arlanda til centrum – jeg har forladt Danmark for sidste gang i… well.. 2010 (???!!) og kursen er nu sat mod planten ved S:t Eriksplan. Hopla! Og som i så også kan regne ud, har jeg og krykkerne valgt at skippe Copenhagen Fashion Week i denne omgang – dermed ikke sagt, at den vil blive forbigået i stilhed, for jeg har da lidt ballade i ærmet, men min personlige tilstedeværelse har jeg skudt en hvid pil efter:)

I love blazers…. In all colors and shapes.. I especially like vintage-blazers, because they have such a great fit.. But I think that this Vila-kid is pretty cool too – I like the color, I like the shoulders and I like the bottons.. Well done, Vila.

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top