Du læser nu
Dagens

Dagens

Dagens

Dagens

Dagens
Tilbage på pinden, har man været idag.. Egentlig er der jo et element af snyd i dette dagens, iform af en Chanel-ballerina for meget… Men jeg kan afsløre, at det er relativt varmt at rende rundt i skistøvlelignende møgstøvle, så min fod var ved at brænde op, da jeg kom hjem, hvorfor støvlen altså røg af hurtigere end man kunne tælle til 10.. Og så stod valget mellem bar fod og Chanel-ballerina, da outfittet skulle foreviges – førstnævnte virkede en kende mærkeligt (hej retardo), så jeg besluttede at snyde. Og tog således en sko på. Forgive me.

Today’s outfit – I’ve been at work today, and ran some errands this morning.. This white blazer is prob one of the best buys of 2010 – so versatile and wearable..

 Kommentarer (5)
  • Tusind tak og velkommen til! Min hvide blazer er skam bare fra GinaTricot, så mon ikke den stadig findes? 🙂

  • Hej! Jeg er vild med din stil, er først for nylig begyndt at lure lidt på din side 🙂
    Din hvide blazer er for fed, og jeg er nødt til an anskaffe mig lignende, hvor er den fra? 🙂
    Malene.

  • Ehrm – tak… (tror jeg nok, haha?!). Omend jeg nu nok vil argumentere for, at det der løb var en VIRKELIG dårlig idé, når nu jeg brækkede anklen af det.. Men vi har self forskellige succes-kriterier.

  • WOW!, kiggede lige de gamle arkiver igennem, du er blevet mega laber:D
    Du var self også smuk før, meeen måske er det løb slet ikke en dårlig idé…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top