Du læser nu
Leomazingness

Leomazingness

Leomazingness

Leomazingness

Leomazingness

Ligesom Frede faldt jeg også over noget, som jeg synes var pretty najs oppe på Ilses lager, og da den ovenikøbet var lang nok til mine lange stænger var jeg nødt til at slå til.. Sikke et kup!! Kjolen skulle være i butik nu og er i det fineste blanke stof (silke?!)… Oooog, så blev jeg bare helt forelsket i det fine print – når man kommer helt tæt på kan man rigtig fornemme, at der er små sølvstænk imellem ‘pletterne’ og det spiller virkelig fint i lyset. God lille detalje.

Found this dress at Ilse Jacobsen and when I realized it was long enough inspite of my long legs, I decided that I had to have it. What a bargain.

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top