Leomazingness

Leomazingness

Leomazingness

Leomazingness

Ligesom Frede faldt jeg også over noget, som jeg synes var pretty najs oppe på Ilses lager, og da den ovenikøbet var lang nok til mine lange stænger var jeg nødt til at slå til.. Sikke et kup!! Kjolen skulle være i butik nu og er i det fineste blanke stof (silke?!)… Oooog, så blev jeg bare helt forelsket i det fine print – når man kommer helt tæt på kan man rigtig fornemme, at der er små sølvstænk imellem ‘pletterne’ og det spiller virkelig fint i lyset. God lille detalje.

Found this dress at Ilse Jacobsen and when I realized it was long enough inspite of my long legs, I decided that I had to have it. What a bargain.

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top