Du læser nu
3 På Budget

3 På Budget

3 På Budget

Jeg synes altså den er lækker – her har jeg prøvet en M, og den passede meget fint, men overvejer at en L måske er godt hvis der skal være plads til tykke trøjer!

3 På Budget

Læderbassen som jeg faldt pladask for tilbage på pressevisningen skuffede absolut heller ikke ved gensynet. Den er virkelig fin. Og jeg er fristet. Men jeg har en læderjakke og jeg skal snart pakke kuffert, så jeg holder mig i skindet. Tror jeg nok. Det her er en L, men den var lidt for stor – skulle jeg købe én skulle det være en M.

 

3 På Budget

Army-jakken, som jeg faktisk ikke er faldet over før, men som har en rigtig fin farve irl… den tror jeg, at jeg vil blive glad for til efteråret, så den må jeg ha!

Efter arbejde driblede jeg forbi Gallerian, for at kigge lidt i butikker.. Har ikke sat fod i en butik i over en uge, så syntes at det var på tide, at jeg lige blev opdateret på, hvad der egentlig hænger derude på bøjlerne for tiden. Derfor hoppede jeg også lige forbi Lindex, for at se nærmere på de nye efterårsjakker – og ikke mindst for at se “rulams”-fætteren i levende live. Jeg var noget skuffet, da jeg så den online, men blev glad igen da jeg så den hænge i virkeligheden. Lindex holder priserne nede ved at bruge billige materialer, men der er virkelig kælet for designet og detaljerne, selvom vi snakker om jakker til nærmest ingen penge. Rulamsbassen er væsentligt mindre shiny end den var på hjemmesiden og jeg er absolut fristet – hvis ikke det var fordi jeg skulle bo under varmere himmelstrøg til efteråret. Læderbassen synes jeg også er rigtig lækker, og et virkelig godt bud på en jakke, hvis ikke pengepungen rækker til en af ægte læder, som jo trods alt, er at foretrække, fordi man lidt lettere kan ånde i læder, hvis man fx cykler:) Tilgengæld faldt jeg også over den her army-jakke og jeg kunne godt lide at farven var lidt mere klar grøn end mange af de andre army-jakker jeg har set… Så den tror jeg faktisk jeg ender med at købe, for et gavekort jeg har liggende… Har også en idé om at det kunne være fint at parre sådan en armyjakke med noget pels, så snart det bliver koldt nok til den slags.

 

Stopped by Lindex after work and had a closer look at some of their fall jackets – I really like these three! The first one is a great and budget friendly version of this season’s pilot, the second one is very Rick Owen-ish and really cool and the third one had a great (!) color – a little more green and a little less brown, than army pieces usually turn out… Will have to get that one at some point!!

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top