Du læser nu
Acie X CFW

Acie X CFW

Acie X CFW

Starten på CFW er skudt af og de første reportager begynder allerede at rulle ind – I er efterhånden et par stykker, der har spurgt om jeg skal med i denne omgang, og det skal jeg ikke:) Beslutningen om ikke at deltage blev taget lang tid för jeg havnede på krykker, men min brækkede fod er så absolut glad for ikke at skulle stavre København rundt:)

Meeen – modeuge er rigtigt sjovt, men sidst jeg var hjemme, kunne jeg mærke at det var svært for mig, at være i København uden at have tid til at se venner om familie. At prioriteringen egentlig lå et andet sted. Og i og med jeg har et arbejde at passe, en lejlighed at pakke ned og en masse praktiske ting, der skal klares inden d. 1. september, så har jeg ikke rigtigt nok tid til at kunne nå både og.. Og så var det altså familien og venner der vandt i denne omgang:)

Istedet har jeg derfor givet mine invitationer til Isabella, der for lang tid siden skrev og spurgte hvordan det egentlig fungerer med fashion week. Meget federe, at kunne give dem til én, der rigtig gerne vil med, end bare at smide dem ud. Og så vil jeg i løbet af de næste dage læne mig tilbage og nyde at andre formidler alle indtrykkene for mig og serverer dem på et lille og let-fordøjeligt sølvfad. Juhu.

Og forresten – sådan så jeg ud i morges; meget tidligt oppe for at vende min lejlighed på hovedet. Har håndværkere og gider ikke gå med make-up for tiden. Tadaa.

I’m skipping fashion week this time around – I haven’t had that much vacation this year, and I wanted to spend every single minut of my free time with friends and family instead of running around for fashion week.. especially since I’ll be leaving for the States in a little less than 3 weeks:) And this is me this morning – no makeup, jeans and a tee… I was up really early, haha.

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top