I just shot John Lennon - Acie

I just shot John Lennon

Jeg kører åbenbart meget i sæt af 3 idag. En tripple-dag, om man vil. Anyways – arbejder i kreativt og åbent kontorlandskab, hvilket betyder at effektiviteten ikke altid er toppen høj. Idag har været lidt travl, og så må man gemme sig bag hovedtelefonerne for at få arbejdsfred. Idag var favoritterne de her tre. Meget forskellige – Robyn’s nye “Love Kills” er fantastisk, mens de to andre er alltime classics på mine playlists.

3 songs from today’s playlist… I work in an open office environment which really has some implications for my ability to concentrate… so sometimes I hide behind my headphones.. today was one of those days.. i love Robyn’s new/coming “Love Kills” and the two others are classics on my playlists

4 kommentarer

  • De er alle 3 super fede, men er specielt vild med den øverste. Hvor er den fra, og hvad koster den? 🙂

  • Ok.. Tak for tippet.. Hehe opdagede lige at jeg havde kommenteret på den forkerte annonce 🙂 Sorry…

  • Lindex sender til Danmark, så du kan bare bestille online:) Shopping til svenske priser er altså en fest! Dog skal du være opmærksom på, at den er lidt lille i størrelsen, så hvis du er imellem to størrelser, ville jeg size op fremfor ned!

  • Synes virkelig at den sidste jakke er flot.. Det ville være lige noget for mig, men vi har jo desværre ikke Lindex i Danmark :s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top