Du læser nu
Shoes

Shoes

Shoes

Shoes

Jeg kan ikke huske om jeg nogensinde har fået vist nogle ordentlige billeder af dem her, men if not så er de ihvertfald her:) Og hvis nu det er en genganger, så kan det vel forsvares med, at det er Chanel. Og det kan man jo aldrig få for meget af;) De er foriövrigt nok et af mine bedste køb til dato og det føles godt, at investere lidt mere i at tilføje nogle mere klassiske pieces til garderoben.Og en lille smule voksent også.

I can’t remember if I’ve ever showed some decent photos of these (minus the Robo-foot), but if not – here they are! They are prob one of the best buys I’ve ever done, and I’m super happy to have added such classics to my shoe collection.

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top