Shoes

Shoes

Shoes

Jeg kan ikke huske om jeg nogensinde har fået vist nogle ordentlige billeder af dem her, men if not så er de ihvertfald her:) Og hvis nu det er en genganger, så kan det vel forsvares med, at det er Chanel. Og det kan man jo aldrig få for meget af;) De er foriövrigt nok et af mine bedste køb til dato og det føles godt, at investere lidt mere i at tilføje nogle mere klassiske pieces til garderoben.Og en lille smule voksent også.

I can’t remember if I’ve ever showed some decent photos of these (minus the Robo-foot), but if not – here they are! They are prob one of the best buys I’ve ever done, and I’m super happy to have added such classics to my shoe collection.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top