Du læser nu
Highlights fra igår

Highlights fra igår

Selvom jeg ikke er til modeuge, så nyder jeg nu alligevel at læse de mange reportager derfra. Ikke mindst, når man sidder på pinden og egentlig har lidt travlt med en masse vigtigt – engang imellem er 5 minutters pause bare guld værd. Ihvertfald, tænker jeg, at jeg de kommende dage vil skrive et indlæg hver formiddag, hvor jeg viser highlights fra gårsdagens shows. Max 3 looks fra hver af de shows jeg bedst kunne lide, akkompagneret med et par linjer om de generelle tendenser. Nothing crazy – bare et hurtigt overblik til os, der ikke sidder på front-row:)

I må rigtig gerne komme med feedback til formatet – er det en god idé eller er det bare kedeligt? Det tager self noget tid at sidde og udvælge looks+lave collager, så hvis det ikke rigtigt fungerer, så vil jeg nøjes med bare at nyde shows’ne selv:)
Highlights fra igår

BZR – feminine silhoutter og en masse milde, støvede og brændte farver.. Hele kollektionen lugter lidt af august i min verden:)

Highlights fra igår

CPH Vision – næsten 3 shows i ét! Hvert look afspejler et af showet’s temaer og synes alle tre er rigtigt fine. Meget Acie-agtigt; feminine rober, brokade, pudder først. Derefter sci-fi tossede briller og simplicitet, og sidst clean minimalisme. Rigtig vellykket synes jeg!

Highlights fra igår

Rützou – et rigtigt fint show! Rützou laver altid rigtigt wearable pieces og jeg er især vild (!) med jakken på det förste billede, den elektriske blå farve og den dip-dye-agtige bluse på det sidste billede!

Highlights fra igår

Spon Diogo – hamrende fint! Altid fantastiske silhouetter og enormt wearable på den ukomplicerede facon.

Overall er CFW kommet godt fra start synes jeg:) En god blanding af wearable klassik design og avant-garde newcomers. Ret cool! Oooog  – så er der vist noget der tyder på, at vi skal ud og investere i noget gult til næste sommer!! 🙂

Just a kick run-through of my faves from yesterday’s shows at Copenhagen Fashion Week. I’ve picked out some looks that I think are really representative of the collections; let me know if anybody wants a translation of the picture captions:)

 Kommentarer (19)
 • Det er rigtig godt lavet, og en meget nem, men dejlig måde at få et hurtigt overblik over modeugen, når man ikke selv har alt for meget tid til at får kigget alt igennem. 🙂

 • Jeg synes det fungerer godt! Simpelt uden at være for overfladisk. Det er dejligt at du skriver om flere shows, men samtidig gør det enkelt ved kun at vælge 3 looks, og kort beskrive temaet og de generelle tendenser, uden alt for mange detaljer.

  Thumbs up 🙂

 • Line: dejligt!

  Maria: det vil jeg ikke love!!! Jeg har altid haft som princip at jeg ikke gider spilde linjer på de ting jeg IKKE kan lide.. Det vil visse sikkert kalde ukritisk, mens jeg bare bruger det som selekterings-mekaniske… Jeg gider ikke bruge min tid på at sidde at göre mig til dommer over noget og slet ikke noget så subjektivt som stil – vi har jo alle forskellig smag, så hvorfor skal jeg sidde og kaste med skuffede ord efter andre menneskers hårde arbejde?! Nä. Er ked af, hvis det er lidt kedeligt for jer, men det er jo trods alt mig, der skal lägge ansigt og navn til:) Derimod vil jeg gerne love, at jeg viser alle de shows jeg faktisk kan lide, og så kan man jo tolke dem som ikke vises som man vil… Men det der med at sidde og iföre sig den virtuelle dommer-hatt over andre menneskers smag er simpelthen for lavt…

 • God ide, HVIS du også lover at sige, hvis der er nogen shows, hvor du ikke bryder dig synderligt om nogen af deres looks. Det bliver kedeligt, hvis det hele er en hyldest uden kritik.

 • Jeg synes også det fungerer rigtig godt, det er rart med nogle enkle udvalgte look i stedet for en laaaang smøre man (jeg) alligevel bare skimmer. Den måde du viser det på gør det mere overskueligt og nærværende 🙂

 • Emily: Thx:))) Og jeg er nu lidt skrämt at gult.. Er bange for at forsvinde helt! Må sörge for en solid tan til näste sommer! 😉

  Fashion-Affairs: tusind tak, men jeg synes nu at flere af de andre er rigtig gode til at fange stemningen og det får jeg jo ikke rigtig med fordi jeg ikke er der:)

 • Af hvad jeg har set indtil videre, er din måde at stille det hele op på klart den bedste! Det er overskuelig og lige til at gå til, men giver samtidig et overblik, som flere af de andre blogs ikke helt formår at give blot med et par hurtige billeder i forbifarten 🙂

 • Alright – tak for feedback ladies. Det er jo en balancegang mellem overskueligt og overfladisk, og detaljeret og for tungt.. Så det er rart, at I lige gad tage jer tid til at give jeres besyv med:) Tak igen!

 • Som de andre synes jeg også, det er en rigtig god og ikke mindst overskuelig måde at gøre det på. Jeg synes ikke, der behøver komme flere billeder nødvendigvis 🙂

 • Jeg syns også det er super fedt!
  Sidder i Aalborg og er skønt at kunne følge med på den måde.
  Keep up the good work ;o)

 • Tusind tak for feedback! Er det også ok, at der er flere pr indläg?? Eller bliver det for meget information på for lidt plads? Tanken er jo, at det skal väre super-let at gå til og fordöje:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top