Du læser nu
Invilicious

Invilicious

Invilicious
Jeg har tidligere snakket om min fascination af rigtigt lækre invitationer – og om at jeg godt kan lide, når folk gør noget ud af detaljerne. Når man kan mærke, at der er omtanke bag. Så glæden var ikke til at skjule, da jeg fandt denne i min postkasse for noget tid siden – ikke så meget over arrangementet (som nu også lyder ganske sprødt – Le Gammeltoft har sørget for en vild line-up på ‘Simons‘), men over det lille lækre metalkort der var vedlagt. En plade på størrelse med et visitkort, laserindgraveret på begge sider og sendt med posten – det er altså god stil. Og kan få sådan en som mig til at juble. Sejt sejt sejt!

I love love love when people make an effort – when they care about details and when you can feel that things have been really thought through… So I couldn’t hide my excitement when I found this in the mail some time ago – a credit card sized laser engraved metal-invite! Cool cool cool!

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top