Morgenstrik - Acie

Morgenstrik

Morgenstrik
Morgenkaffe i vindueskarmen inden arbejde. Lidt træt. Og stadig for ugidelig til make-up. Min lejlighed er stadig vendt på hovedet og det er træls, at der er så rodet – men idag er sidste dag med håndværkere og jeg glæder mig til at kunne sætte alt på plads, når jeg kommer hjem fra arbejde i eftermiddag..

Morning coffee in my window this morning:)

12 kommentarer

  • love your knitwear! where did you get it from? Also hell yeaah!!! watches looks absolutely perfect! been looking for something similar for quite a long time now …

    Veronika

  • Hej Acie!

    Hvor er det nu dit ur er fra? Er selv på udkig og kan ikke finde det herpå siden… 🙂

  • Findes der noget værre end håndværkerprojekter? Ikke i min verden. Måske det kan være fordi jeg nu har boet i et sandt byggerod (a la 30 flyttekasser i hjørne 1 af stuen, 20 værktøjskasser i hjørne 2 i stuen og nedpakket kæmpe sofa i hjørne 3 i stuen og i det sidste 4. hjørne kan man finde mig siddende på en stol ved et bord) siden januar. Og jeg er ved at blive fuldstændig vanvittig. Men okay, sådan går det når man har en masse gode ideer, der desværre kræver en del tid for at de kan blive realiseret. Men nøøøj jeg er træt af at have mine ting i en papkasse.. Ahhh der røg det ud, dejligt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top