Du læser nu
CFW – highlights torsdag

CFW – highlights torsdag

Efter en hektisk morgen har jeg nu haft tid til at kigge de mange shows igennem og udvælge lidt favoritter, så her er torsdagens highlights set gennem mit objektiv:)
CFW - highlights torsdag
Heering / Lars Wallin – w.o.w… der er ikke et eneste look, der ikkt får mit hjerte til at banke hurtigere. Dog ret forudsigeligt – looket er klassisk og sexet. Holdt i pudder, guld og sort og krydret med en masse store skuldre. Over the top og fantastisk! Very Acie, very nice!

CFW - highlights torsdag
StyleIn – igen er jeg ret betaget af hele showet og igen er det ikke så overraskende. Mere sort, mere pudder og en masse rigtigt god prints og silhouetter. Sammen med Heering/Lars Wallin er dette nok mit yndlingsshow so far!

CFW - highlights torsdag
Munthe + Simonsen – en klassisk M+S kollektion med en masse rigtigt wearbale pieces. Dog var der liiige vel meget folklore for min smag, men disse looks faldt i min smag. Er vild med den gyldne blazer og ikke mindst den der alt for lækre pels/læder-jakke på sidste billede!

CFW - highlights torsdag
Stine Goya – endnu en rigtig solid Goya-kollektion. Er vild med farverne og de mange rigtigt (!!!) flotte prints. Jeg kunne kopiere hele det förste look direkte any day, er vild med jakken i midten og den der fantastiske top på det sidste billede! Så flot!!

Generelt var der rigtigt mange fine looks igår!! Ikke helt så meget gult som igår, men en masse flotte prints (primært i sort/hvid) og et lidt mere ekslusivt feel med guld, sort, hvid og pudder, som igen kommer til at dominere farveskalaen… Ooog så forjtener også Vilsbøl de Arce et par hurtige ord for de fine silhouetter, skønne armbånd og den neutrale farveskala, der fik tankerne til at løbe hen på Karen Blixen anno 2010. Hvilken er jeres favorit???

Some looks from yesterdays shows at Copenhagen Fashion Week:)

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top