Du læser nu
Ny Variant

Ny Variant

Ny Variant

Ny Variant

Manner, hvor er det varmt i Stockholm idag… Derfor blev det også meget hurtigt besluttet, at skulle havde nederdel på idag (mit højre skinneben sveder så meget for tiden… det går slet ikke med jeans.. meh), og derfor fik jeg lige tryllet den her sammen. Det kan jo ikke nytte noget, at nederdelen glider op, når begge ens hænder er optagede af at gå på krykker, så jeg knaldede en top (… ja, det er faktisk en top – den jeg har på HER ) under, og bandt ellers nederdelen som jeg altid gør. Og nu sidder jeg så på kontoret (dog stadig med svendende højre skinneben) og føler mig sårn lidt kvik. På selvbinder-måden… Aber klar..

(Hov – de af jer, der missede min DIY-guide til nederdelen i første omgang kan se den HER!)

It’s really hot in Stockholm today, and my right shin is seriously sweating under my fancy boot.. Sooo I needed to wear a skirt, but didn’t want it to crawl anywhere, since I’m using both my hands for my crutches (it’s unbelievable how much your life is affected by something like this – even your outfits need more consideration.. meh).. Sooo I decided to wear a top as a skirt underneath, and then wore my DIY-tie skirt on top.. I feel so clever.

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top