Du læser nu
Admire

Admire

Admire
… jeg havde egentlig besluttet, at jeg ikke skulle rode mig ud i flere Acne-sko lige forløbigt. Fordi jeg ikke rigtigt syntes jeg kunne få dem til at passe ind i min garderobe, ligegyldigt hvor tjekkede jeg synes de er. Som om, de bare var, netop, lidt for tjekkede til mig og min stil, som i løbet af det seneste års tid er blevet mere voksen, klassisk og feminin.. Ikke altid.. Men ofte.. Og jeg kan jo godt lide dé blazere dér.. Og skjorter.. Og den slags.. Og selvom de så vildt fede ud til andre – så passede det bare ikke til min hverdag… Admire.. Men så var det lige, at jeg så Isabella sidde dér og gøre dem rigtigt Acie-agtige til et par skinny jeans, skjorte og store solbriller.. hellow! Så nu er jeg gået i tankeboks igen.. Måske man sku? Og jeg er klar over, at lige netop disse sko kan skille vandende, men hvad ville mode være, hvis det ikke var sådan engang imellem?! 🙂 Iøvrigt fåes de HER, hvis nogen sidder derude og er på JA-holdet!

I’d decided that I’d stay clear of Acne shoes for a while.. because they just wouldn’t seem to work with the rest of my wardrobe…. but then I saw Isabella wearing hers.. and she’s styled them so perfectly, that I’m starting to re-consider:)

 Kommentarer (9)
 • Jeg har mit eget dilemma i den forbindelse, jeg har nemlig lige købt et par i samme stil som disse, men da jeg er 1.72 cm høj, så bliver jeg vel nærmest 1.84 cm med skoene på og føler mig lidt kæmpe-kvinde-agtig, det er jo højere end mange mænd. Hvordan har du det med det? For du er vist også ret høj, ikke?
  Kh
  Mette

 • Så fine! Stemmer helt klart yes. Kan sagtens forstå dit dilemma når man har en mere almindelig stil end nogle af de mere fashion bloggere, men disse er super fede, og det er skønt af man kan få inspiration til fedt tøj som også kan bruges på arbejde.

 • Jeg forelskede mig også i dem da jeg så dem på Isabella, og var de ikke så høj og jeg ligeså så røg de direkte i skoskabet. Men de er jo totalt Acie! De er sådan et par sko der skal styles med alt – fra en afslappet denim skjorte til en lækker blazer (hvor er din pink blevet af forresten ?)

  Køb dem!!

 • Nu har jeg længe fulgt din blog, men har aldrig kommenteret, men syntes at dette forstående “dilemma” virkelige har brug for et FOR-argument. Det lyder sådan – Lige præcis din klassiske stil – med blazere og skjorter – er perfekt til et par Acne-basser, så kan de rigtig komme til sin ret. Det kunne være det lille twist i din garderobe 🙂

  Forresten rigtig god og personlig blog.

 • man sku, man sku, man sku! De er så fantastisk lækre, og meget mere afslappede end fx atacomaerne – men stadig uden at være sloppy, bare flotte!

 • Do it! 🙂 Udover at de er super fede, så er de også bare så behagelige at have på.. Og det er min overbevisning, at de worker alt! ….. Smil fra en lykkelig ejer (af de sorte)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top