Du læser nu
CFW Highlights – Fredag

CFW Highlights – Fredag

De bedste shows fredag var imo By Malene Birger (som overraskede positivt), Veronica B. Vallenes og Jesper Høvring, som diskede op med prinsessekjoler af den fineste skuffe… Tilgengæld skuffede Minimarket, som jeg ellers er begejstret for, men gennmgående var igen de sort/hvide prints – så det kan man jo tænke på allerede nu i den kommende sæson, hvis man savner noget mønster. Her er et par reppræsentative looks fra fredagen:)

CFW Highlights - Fredag
Veronica B. Vallenes – super tjekket og super wearable. Meget København!! En fin farvepaletter flankeret er sjove silhouetter og de kraftige Monies-smykker… Kan I se det i overflod i Kødbyen til næste sommer med øl og cigaretter i hånden? Tjekket på Københavner-måden? I should think so! Hendes look kommer til at være overalt:)

CFW Highlights - Fredag
By Malene Birger – jeg altid syntes, at hun var lidt konet hende Malene… Og om det er hende eller mig, der har forandret sig (det er jo muligt, at jeg bare selv er blevet konet), vil jeg lade stå hen i det uvisse, men ihvertfald faldt hendes kollektion i min smag… Jeg synes den var chic! Ikke cool, ikke tjekket – men chic! Og det er formodentlig det bedste noget kan være i min verden:) Jeg kunne se lidt Isabel Marant, lidt Chloé og lidt Balmain – i sådan en skøn og wearable blanding! Top-point herfra:)

CFW Highlights - Fredag
Jesper Høvring – behøver ikke så mange ord.. Dyrk lige de kjoler! Prinsesse-drool!

Hvad siger I? Hvad er dommen?

 

A few looks from Friday!! Veronica B. Vallenes is SO Copenhagen, By Malene Birgers is chic and Jepser Høvring just makes amazing dresses!!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top