Du læser nu
el hospitalo

el hospitalo

el hospitalo

el hospitalo

Var forbi hospitalet forleden og fik lige hapset et dagens i farten… det blev ikke nogen stor success, da kombinationen af iPhone og elevator in motion ikke er lige i øjet, men i mangel af bedre får det klare sig:) Min reportage om CFWs sidste dage er iøvrigt lidt forsinket, men skal nok komme – jeg har besøg og nyder at vejret i Stockholm er fantastisk og smider forprogrammerede indlæg ud imellemtiden.. Godt med et lille lager af dem:) Derudover har jeg også gang i et længere trendindlæg til den kommende sæson, men det tager godt nok noget tid – regner dog med at det er færdigt snart:) Dagen igår blev brugt på at bade, sole og spise rejemadder og idag skal der sejles i kajak rundt om Kungsholmen.. Weehaa..

 Kommentarer (6)
 • Camilla: det har jeg også (og franks og tysk, for that matter).. så det var ikke for at være korrekt – synes bare hospitalo lød sjovt:) Men det ku du jo ikke vide.
  Anna: den er fra H%M og var svinsk billig!
  Lika: same same.. skal til røntgen og kontrol d. 27 og så må vi se.. var bare oppe og blive tjekket for kalkværdier og d-vitamin og den slags.. men jeg var helt normal.. eller.. mine næringsværdier var ihvertfald;)
  Cecilia: tusind tak!
  Simone: jeg tvivler, men tak.. 🙂

 • Hvordan går det gentlig med din fod – hvad er status? Du må gerne sende den svenske hedebølge mod kbh. I går stod nærmest alt under vand. Godt at man bor højt højt oppe 🙂

 • Nu er jeg sådan rigtig kedelig, gammel grå mus, lyseslukker-agtig, eftersom jeg har haft spansk. Det hedder blot “El hospital”, uden o :-). Heheh

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top