Du læser nu
Maria // Dree

Maria // Dree

Maria // Dree
… det sker jo, at man ser visse ting og sager, som fungerer hamrende godt på catwalken… eller den røde løber… eller bare på en eller anden starlet, der har en hel hær af stylister/diætister/makeup-artister/personlige trænere/frisører i baghånden… men som bare ikke (og hermed menes – VIRKELIG OVERHOVEDET ikke) fungerer i virkeligheden.. og til ens meget almindelige og menneskelige krop og hverdag… og man kunne godt frygte at den der ‘all-grey’-tendens var én af dem, hvor man tænker “mjaaaa”, når man træk i den og stod hjemme foran spejlet og overvejede… men de overvejelser, er da sat totalt til skamme af Maria, som worker trenden med bravour! Så sejt, så lækkert! Det skal helt sikkert prøves herhjemme også:)

Sometimes you see stuff on the catwalk/red carpet/some star, that just won’t work irl… and I could’ve been prone to think that ‘grey-on-grey’ was one of those trends.. but then Maria came along and totally pulled it off! Way to go Maria!

 Kommentar (1)
  • Så fedt!
    Men er det bare mig, eller kravler den der nederdel bare mega meget op og deler sig, når man går – havde en mindre heldig gåtur forleden, hvor jeg konstant måtte holde sammen på kludene 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top