Du læser nu
It’s here

It’s here


Tilbage i april var jeg til pressevisning af SamsøeSamsøe’s FW10 kollektion heroppe i Stockholm – udover at have et par virkeligt festlige dage med Samsøe-teamet, så fik jeg også mulighed for at høre lidt mere indgående om kollektionen. Én af de styles, som jeg faldt for var denne läder-shearling jakke, som virkelig vil være et key-item til hurtigt opdatering af garderoben til efteråret… Den er nu landet i webshoppen og for en version i ægte læder synes jeg egentlig at 2.500kr (eller 2.375kr hvis man er med i Samsöe Friends) er ét af de mere budgetvenlige bud; hvad sker der for at selv Topshop smider noget på gaden til 4000kr?! Anyways – det ER en dyr trend, så man må vist hellere igang med at spare sammen allerede nu…

I attended a press breakfast back in April, to have a closer look at SamsøeSamsøe’s fall collection – I fell in love with the leather shearling jacket; it’s such a key item for the coming season, so it’s going to be hard to avoid the shearling craze:)

 Kommentarer (13)
 • Jeg leder bare desperat efter en, hvor foret er i hele jakken fremfor kun på kraven. Den skulle jo gerne holde helt ind i vinteren. Det er et umuligt projekt, siger jeg dig. Jeg har ledt hele København plus samtlige netshops igennem. Sig endelig til, hvis du finder en!

 • Ja når man cykler så meget som dig, så kan jeg godt se det ikke duer med pleather. Men hvis det er fordi man gerne vil finde en som passer til økonomien, er det ok alterativ. Vil også selv helst have en ægte i læder, klart det pæneste, det holder jeg med dig i;)

 • Åh – jeg er altså ikke enig.. Lige når det kommer til jakker, så er jeg bare ikke fan af pleather. Man kan jo ikke ånde i det!! Og en cykelmyg som mig, kan slet ikke bære tanken om at være indelukket i en plastikskal, når der skal forceres mini-bjerge heroppe i stockholm.. Ej – jeg er helt klart til ægte læder. Har virkelig en aversion mod pleather-jakker – ligegyldigt hvor fint lavede de er. Det fungerer bare ikke for mig:)

 • Topshop har lavet en fot PU jakke til 699,- som ligner læder til forveksling. Nogle gange kan det se for billigt ud, men er det lavet flot synes jeg også det er et fint og billigt alternativ til en dyr læderjakke.

 • Ja, det er hammer dyrt, men sådan er det jo når man gerne vil have det i ægte læder:)

  Pernille & StyleByModesty: H&M kommer med flere versioner – én i læder og én i plastik. Den i plastisk er selvsagt super billig (400kr mener jeg), men jeg er virkelig ikke fan af plastisk-jakker fordi de er så svære at ånde i, når man fx cykler! Tilgengæld kommer der også én i ægte læder fra H&M, men den koster også 1700kr – den er dog lige på trapperne. Mener den kommer i denne eller næste uge:) Den er også super fed! Frygter bare at den forsvinder før man får set sig om! Oooog – Gina Tricot kommer helt sikkert også med noget, men helt sikkert også i plastik, og det er jeg, som nævnt, ikke tilhænger af:)

 • hoooold da op! det var dyrt. og 4000 for den fra Topshop. slap af mand 🙂 haha. tror ikke det er alle der kan være med på den ellers mega seje trend!

  – tanna/tanna’s closet

 • Jeg har læst at der skulle komme en meget billig version af disse her jakker i H&M. Har du en ide om hvornår den kunne lande i butikkerne?

 • Jeg er VILD med den jakke 🙂 Og du har ret – når såkaldte highstreet butikker sælger jakker til 4000, er der noget galt(!)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top