Du læser nu
M.O.N.D.A.Y.

M.O.N.D.A.Y.

M.O.N.D.A.Y.
Startede dagen med at stå på hovedet fordi jeg ‘ikke havde noget at tage på’… Selv jeg ved, at det er løgn, hvorfor irritationen også bare voksede sekund for sekund. Tag dig nu sammen. Det er jo lige meget. Denne pludselige krise opstod self, fordi jeg idag skal have taget nye pasbilleder. Og selvom alle (inklusive undertegnede) er klar over, at man faktisk ikke ser det mindste smule outfit på et pasbillede, så igangsatte denne event altså en lavine af tøj-had i morges… Meh.. Jeg endte i striber.. Of course.. Det stod mellem dét og denimskjorte.. Predictable, much?!

Og for lige at toppe morgenens galde-feel, så kom jeg ned til en punkteret cykel.. Fedt nok. Hej mandag. Seriøst.

Major outfit emergency this morning – so retarded. I’m having new photos taken for my passport, which resulted in a fair amount of closet hatred. Lame. And then the tire on my bike was flat. I hate Mondays.

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top